Всі категорії
Додати товар

Новий лазерний далекомір xiaomi smart laser measure (bhr5596gl)

2000 грн -30% 1400 грн
Опис

Новий далекомір. Маленький і компактний.
Відправка Укрпоштою, Новою поштою, можна доставкою Шафи.

Високоточне вимірювання відстаней

Прилад вимірює відстань у режимі реального часу. Для його активації досить натиснути одну клавішу. Лазерний далекомір Xiaomi Smart Laser Measure обладнаний точним і стабільним лазером класу II. Конструкція складається з лазерної головки з подвійним випромінювачем і одного приймача. Далекомір здатний проводити вимірювання навіть у 5-40 см від об'єкта, а точність фіксується з похибкою до 3 мм. Доступна функція калібрування лазера, яка проводиться миттєво.
Зручна конструкція

Ергономічний алюмінієвий корпус лазерного далекоміра Xiaomi Smart Laser Measure оснащений однією кнопкою. Різні комбінації натискань дають можливість вмикати пристрій, перемикати режими, деактивувати девайс після використання. Проводити заміри приміщень будь-яких габаритів можна однією рукою. Яскравий РК-дисплей інформує користувача про всі дані в процесі вимірювань.
Швидка й проста зарядка

Пристрій оснащений літієвим акумулятором із солідною ємністю 370 мА·год. Лазерний далекомір Xiaomi Smart Laser Measure може провести 3000 повноцінних вимірювань на одному заряді. Автономний девайс можна брати на віддалені локації без доступу до електрики. Стандартизований порт для зарядки Type-C дає можливість швидко підключитися до будь-якого джерела електроживлення.
Більше можливостей з мобільним додатком

Ви можете прив'язати смартфон до далекоміра за допомогою підключення через Bluetooth. У спеціальному застосунку Mi Home/Xiaomi Home можна скористатися розширеним спектром функцій і синхронізувати дані за вимірами. Також за допомогою програми можна розраховувати довжину, об'єм або площу об'єктів, побачити повний план поверху, сформований після всіх вимірів. Отриману карту можна змінити за допомогою різних ефектів і надіслати дизайнеру для перегляду та корекції.

Тип Лазерні
Живлення Акумулятор
Клас лазера 2
Робочий діапазон, від 0.05 м
Робочий діапазон, до 40 м
Похибка вимірювань 3 мм/м
Функції та управління Натисніть та утримуйте 2 секунди для запуску, натисніть та відпустіть для вимірювання, а потім двічі натисніть для перемикання між попередніми та нинішніми вимірами
Особливості
Bluetooth

противоскользящий корпус

Управління однією кнопкою

Додатково Тип екрану: LCD
Діагональ екрану: 1.23''
Батарея: 370 mAh
Матеріал: алюміній
Габарити 80 x 35 x 21 мм
Вага 60 г
Колір Чорний
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Комплектація Лазерний далекомір
Кабель для заряджання USB Type-C
Інструкція
Гарантійний талон

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари