Всі категорії
Додати товар

Фрезер для манікюру drill pro zs 601 45 вт 35 000 об рожевий

925 грн -15% 787 грн
Опис

ОПИС

Фрезер для манікюру — ідеальне рішення для професійних манікюрних кабінетів і салонів краси. Використовуючи цей апарат, можна досягти чудового результату швидко й без особливих зусиль. Прилад придатний для роботи зі штучними та натуральними нігтями. Модель характеризується стильним, сучасним дизайном, чудовою ергономікою, бездоганною якістю складання.

Характеристики:

- опція самоохолодження;

- шнур не перегинається, не перекручується;

- шумова вібрація мінімальна;

- робочі параметри відбиваються на світлодіодному дисплеї;

- високий крутний момент;

- вбудований реверс, що дає змогу фрезам крутитися в різних напрямках.

- блок легкий завдяки сучасним технологіям

Багатофункціональний апарат використовується для шліфування, різання, полірування нігтів, для видалення кутикули й огрубілої шкіри. Є два режими роботи: ручний і ножний. Модель комплектується педаллю. Також до комплексу постачання входить набір насадок із алмазним напиленням, силіконова підставка для ручки, що забезпечує робочому інструменту захист від подряпин. Вбудований запобіжник, який захищає прилад від перевантаження. Робоча ручка характеризується чудовою ергономікою, вона зручно лежить у руці, не ковзає, даючи працювати без втоми та дискомфорту впродовж тривалого періоду.

Гарантія від магазину 1 місяць

Перехід у каталог магазину

Способи оплати та доставки

- Накладений платіж "Нова Пошта" — Найнадійна плата за фактом отримання товару в пункті видавання замовлення Нової пошти. Увага, послуга платна! Вартість послуги розраховується за формулою 20 грн + 2% від суми замовлення + сума доставки згідно з тарифами пошти. Докладніше на сайті *************
- Безготівковий розрахунок на карту ПриватБанка. Запропоновано за виставленим рахунком за смс/Viber. Щоб уникнути ваших додаткових витрат, рекомендуємо цей спосіб оплати. Вартість доставки покупець обійдеться на пошті.
- Наявні оплата можлива під час самовитягу товару із Запорожнення. Рекомендується перед оформленням замовлення зв'язатися з менеджером для уточнення деталей самовитягу телефоном

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Джерело живлення:
Мережа
Продавець
uanails34
uanails
Супер-продавець
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари