Всі категорії

Бервуха supceat для захисту слуху, для шумозаглушення — шумозаглушення 25 дб, (s/l)

371 грн -6% 350 грн
Опис

- злегка пошкоджене паковання
- Одна пара
- Розмір L
- ШУМОПОДУВАННЯ】Буруші із шумозаглушенням SUPCEAT виготовлені з надм'якого силікону, ніжного на дотик, з гарною еластичністю. Багаторазові, мийні та довговічні, що забезпечує екологічне рішення для одноразових заглушок. Вони мають рейтинг шумозаглушення (SNR) 25-33 децибелів, різні ефекти шумозаглушення в різних сценах. Вони можуть зменшити більшу частину шуму.
- 【ЗАЩИТА СЛУХА】 Беруші SUPCEAT для сну можуть пом'якшити й оптимізувати джерело звуку та зменшити шум, а комбінація частот є правильною. Ці беруші для захисту органів слуху захищають барабанну перетинку та слух від різких шумів під час концертів, фестивалів, гучних заходів, декорацій, пиляння або під час їзди на мотоциклі.
- 【ОПТИМАЛЬНИЙ КОМФОРТ І ЕРГОНОМІЧНИЙ ДИЗАЙН】Наші модернізовані легкі та м'які силіконові беруші для зниження шуму ергономічно розроблені за формою людського вуха. Ними можна закривати вуха, не заходячи глибоко в слуховий прохід, що дає змогу уникнути ризику втрати слуху. Зручні та стійкі, безболісні під час тривалого носіння, вони не впадуть, навіть якщо ви спите на боці, танцюєте на концерті, їдете на мотоциклі тощо.
- 【БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ】Зручні багаторазові беруші SUPCEAT для шумозаглушення під час сну забезпечують захист від гучних шумів і фонового шуму в багатьох ситуаціях. Ці універсальні беруші із шумозаглушенням чудово підходять для сну та допоможуть вам зосередитися або сконцентруватися під час навчання, роботи або читання. А ще вони незамінні під час подорожей або поїздок на роботу.

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?