Всі категорії

Панель 3d bronze 700*700*4mm (d) sw-00001955

105 грн
Опис

Самоклейні 3D панелі — декоративне покриття для стін, виготовлене з легкого та
міцного матеріалу — пористого поліпропілену (ППП). Основна особливість —
рельєфний малюнок у формі цеглин у широкій різноманітності колірної гами та
наявність клейового шару, що дає змогу встановити панелі без потреби
застосування додаткових матеріалів.

Панелі складаються з таких шарів:

1. ПВХ плівка (з лицьового боку) — це полімер, що складається з довгих ланцюгів молекул вінілхлориду, у яких містяться атоми хлору, це надає матеріалу стійкості до дії хімічних речовин, а завдяки аморфності кристалічної решітки ПВХ дуже пружний і легкий.
2. Декоративний шар: кольоровий друк високої якості, що довго зберігає свою насиченість.
3. Основний шар із пористого поліпропілену — це термопластичний полімер, його структура містить повторювані молекулярні одиниці пропілену. Він має комірчасту структуру, завдяки чому має гарну термоізоляцію й низьку щільність, а відповідно і малу вагу. Пористий поліпропілен так само стійкий до вологи та хімічно інертний.
4. Клейовий шар: нетоксична основа з високим рівнем адгезії.
5. Захисний папір: оберігає клейовий шар від пересихання та забруднення, легко знімається під час монтажу.

Основні переваги 3D панелей із ППП:

1. Легкість: завдяки своїй структурі матеріал має малу вагу, це полегшує транспортування (при цьому роблячи його економнішим) і встановлення.
2. Ізоляційні властивості: пористий характер матеріалу, крім малої ваги, надає йому якісні тепло- та звукоізоляційні властивості.
3. Простота монтажу: наявність клейового шару дає змогу встановити панелі без потреби застосування додаткових матеріалів.
4. Гнучкість і міцність: гнучкість матеріалу дає змогу йому адаптуватися під різні, навіть нерівні поверхні, водночас зберігаючи міцність.
5. Стійкість до води та хімічних речовин: пористий поліпропілен має гарну стійкість до вологи, це дає можливість застосовувати його в приміщеннях із підвищеною вологістю, а завдяки захисній ПВХ плівці, панель можна мити побутовими мийними засобами (без використання щітки з високою абразивною здатністю).
6. Екологічна безпека: поліпропілен не має запаху, а також є безпечним і стабільним матеріалом із погляду турботи про довкілля, піддається вторинному переробленню.

Панелі підходять для внутрішніх опоряджувальних робіт: декорування й
теплоізоляції стін у всіх типах житлових і комерційних приміщень, а також для
декорування та відновлення меблів, дверей та інших, навіть не зовсім рівних
поверхонь.

Розрахунок потрібної кількості матеріалу:

1. Виміряйте довжину та ширину обклеюваної поверхні.
2. Помножте довжину на ширину кожної поверхні в метрах і складіть отримані результати, щоб отримати площу. Наприклад, після вимірювань ви отримали: Довжина стіни 3,7 м. Ширина стіни — 2,7 м. 3,7*2,7 = 9,99 м 2
3. Отриману площу необхідно розділити на площу однієї панелі (700*700 = 0,49 м2) й округлити у велику сторону: 9,99/0,49 = 20,38 округляємо до 21.У процесі монтажу можуть виникнути відходи, пов'язані з порізом панелей, тому рекомендується додати в розрахунок запасні 1-2 шт.

Монтаж:

1. Необхідно переконатися, що поверхня, на яку ви збираєтеся встановити панелі, чиста, суха та рівна. Необхідно видалити будь-який пил, бруд або олію з поверхні, за потреби вирівняти поверхню. Панелі та поверхня мають бути кімнатної температури, щоб забезпечити гарне зчеплення клейової основи.
2. Зняти захисний папір зі зворотного боку самоклейної панелі, щоб відкрити клейову поверхню.
3. Необхідно почати встановлення з одного кута й акуратно притиснути панель до поверхні, стежачи за тим, щоб панель встановлювалася рівно й акуратно, уникаючи утворення бульбашок або зморщок.
4. Панелі можна різати, використовуючи водночас ніж або ножиці, щоб підганяти панель за розміром, особливо на краях і в кутах поверхні.
5. Панелі необхідно щільно притискати до поверхні, щоб забезпечити гарне зчеплення між панеллю та поверхнею.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий