Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Антимоскітна дверна фіранка занавеска

160 грн
Опис

Антимоскітна дверна фіранка-це універсальна штора від мух, яка стане справжньою паличкою-виручалочкою в боротьбі проти повзучих і літаючих комах.
Готова антімаскітная шторазанавеска-це найкраще рішення для будинку, квартири і дачі! Чому?
По-перше, маскітние фіранки не загороджують прохід.
По-друге, москітна сітка на магнітах, вшитих по краях виробу, легко закривається за людиною.
Тому вхід в будинок для домашніх тварин буде завжди відкритий.
Протимоскітна магнітна шторка підходить для пластикових дверей балкона, закритої літньої альтанки, дитячої, шатра.
Безпечні матеріали, універсальність, надійне полотно, дрібна мережа – і все це щільна зашитная дрібна сіточка від мошок.
Складна Вулична сітка-двері з захистом Антипил стане прекрасною альтернативою ультразвуковому відлякувачу, фумігатору, пастці Антимуха, знищувачу дрібних комах. Адже не всі батьки наважуються ставити їх в дитячих кімнатах.
Прозора декоративна антимошка з мереживним ламбрекеном легко впишеться в будь-який інтер'єр. Антмоскітна захисна шторасетка не вимагає спеціальної збірки.
Підвісна завіса антіпильца йде як збірна конструкція. Ніякого скловолокна, клейовий липкою основи і небезпечних матеріалів!
Антимаскитные сіточки призначені для самостійної установки. Орна протимаскітна сіточка відразу після покупки готова до установки.
Силові кнопки йдуть в комплекті. Ніякого свердління!
10 хвилин - і безкаркасна знімна сітка буде встановлена на балконні або вхідні двері.
Навіть якщо на двері буде висіти великий ламбрекен, не важко буде повісити сітчастий завісу антикошка на веранду або в інше приміщення.
Міцна антимоскітна штора-фіранка на суцільних магнітах від машки як фіберглас захищає приміщення від пуху, пилу, мошкари, кліщів і комарів. Поліпшену штора-сітку як тюль можна прати.
Рекомендуємо проводити очищення аксесуара вручну. Дачна сітка-штора з посиленими магнітиками як зановескі будуть служити бар'єром для світла і дрібної живності.
Даний аксесуар, що замикає мух на замок, стане ідеальним рішенням для тих, хто хоче захистити будинок від приставучих комах.

Колір за наявності.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?