Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Пінопласт пвх-1-115, пхв-2-195

850 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Кілька примірників у наявності

Ціна вказана за 1 шт розміром 500х500х50мм

ПХВ-1-115:
щільність, Що Здається: 115±15 кг в куб.
Межа міцності при стисканні: не менше 7,0 кг/см.
Водопоглинання за 24 години: трохи більше 4 %.
Лінійне усадження за 24 години при температурі 60±3 °C: не більше 1,0 %.
Довжина: 620±120 мм.
Ширина: 620±120 мм.
Товщина: 45-55 мм.
Коефіцієнт теплопровідності: 0,036 Ккал/м·год·°С.
Діапазон робочих температур: -60+60 °С.

Полівінілхлоридний пінопласт ПХВ-1-115 жорсткий пінопласт, що виготовляється пресовим способом на основі латексних марок полівінілхлориду та газоутворювачів. Має жорстку замкнуто-комірчасту структуру. Колір від білого до жовтого. Бензо-нафто-масло стійкий, матеріал, що важко згоряється. Завдяки хімічній природі, пінопласт має високу біологічну стійкість: не засвоюється тваринами, не є живильним середовищем для грибків та бактерій, у тому числі гнильних.
Поєднання цих якостей спричиняє високу довговічність пресового пінопласту.
Пінопласт марки ПХВ відрізняється малим водопоглинанням і є самозагасаючим бензомаслостійким матеріалом.

Пінопласт ПХВ 115 використовується як теплова ізоляція при температурі поверхні, що ізолюється, від -60 до +60 °С. З пінопластових плит ПХВ можна нарізати сегменти, з яких шляхом склеювання виготовляються напівциліндри для ізоляції трубопроводів. Цей матеріал застосовують для теплоізоляції різних будівель та споруд, кузовів автотранспорту та вагонів, холодильників та термосів, спеціальної тари.
Пінопласт ПХВ-1-115 може застосовуватися для виготовлення поплавців, що працюють у паливі та олії. Висока хімічна стійкість ПВХ дозволяє використовувати пінопласти для виготовлення резервуарів, призначених для зберігання та перевезення летких рідин, включаючи спирт та бензин.
Жорсткий пінопласт застосовується в авіабудівній промисловості як заповнювач порожнин крил літаків і в суднобудуванні, дозволяючи збільшити корисне навантаження судна, підвищити його швидкість або зменшити витрату потужності.

ПХВ-2-195:
щільність, Що Здається: 195±25 кг/кубм
Межа міцності при стисканні: не менше 15 кг см2.
Водопоглинання за 24 години трохи більше 4 %.
Лінійне усадження за 24 години при температурі 60 3 °C: не більше 1,0 %.
Довжина: 520 120 мм.
Ширина: 520 120 мм.
Товщина 35-45 мм.
Коефіцієнт теплопровідності: 0,04 Ккал м·ч·С.

Полівінілхлоридний пінопласт ПХВ 195 жорсткий пінопласт, що виготовляється пресовим способом на основі латексних марок полівінілхлориду та газоутворювачів. Має жорстку замкнуто-комірчасту структуру. Колір від білого до жовтого. Бензо-нафто-масло стійкий, матеріал, що важко згоряється. Завдяки хімічній природі, пінопласт має високу біологічну стійкість: не засвоюється тваринами, не є живильним середовищем для грибків та бактерій, у тому числі гнильних.
Поєднання цих якостей спричиняє високу довговічність пресового пінопласту.
Пінопласт марки ПХВ відрізняється малим водопоглинанням і є самозагасаючим бензомаслостійким матеріалом.
Застосування

Пінопласт ПХВ 2195 використовується в якості теплової ізоляції при температурі поверхні, що ізолюється до 60 °С. З пінопластових плит ПХВ можна нарізати сегменти, з яких шляхом склеювання виготовляються напівциліндри для ізоляції трубопроводів. Цей матеріал застосовують для теплоізоляції різних будівель та споруд, кузовів автотранспорту та вагонів, холодильників та термосів, спеціальної тари.
Пінопласт ПХВ 2 195 може застосовуватися для виготовлення поплавців, що працюють у паливі та олії. Висока хімічна стійкість ПВХ дозволяє використовувати пінопласти для виготовлення резервуарів, призначених для зберігання та перевезення летких рідин, включаючи спирт та бензин.
Жорсткий пінопласт застосовується в авіабудівній промисловості як заповнювач порожнин порожнин крил літаків і в суднобудуванні, дозволяючи збільшити корисне навантаження судна, підвищити його швидкість або зменшити витрату потужності.

Схожі товари