Всі категорії
Додати товар

Ущільнювач гума для металопластикових вікон прижимний ремонтний профіль wds сірий

18 грн
Опис

Ущільнювач гума для металопластикових вікон прижимний ремонтний профіль WDS
сірий.

Створена на основі каучуку (EPDM - Е.П.М.М.: це тип синтетичного каучуку, розроблений спеціально для використання вікон і дверей, стійкого до дії навколишнього середовища).

Важливо пам'ятати, що у випадку з цим виробником потрібно придбати ґуму
WDS, оскільки інші аналогії стануть протипродуктивними. Знання того, з якого
профілю у вас зроблені вікна, дозволяє на 100% забезпечити потрібну тепло- і
шумоізоляцію, наскільки це взагалі можливо у пластиковому вікні.

Металопластикові вікна з профілю WDS є дуже популярними на ринку України. Про виробника можна сміливо сказати, що це співвідношення "цена/якість".

Одним з небагатьох недоліків ВДС є низька якість заводської гуми, яка йде у комплекті з вікном. Пропонуємо Тип ущільнення WDS з пористого еластичного каучуку, який належно виконує шумо- і теплоізоляційні функції, триває загальний термін життя ще на 5-10 років. Прижимний ущільнювач можна замінити самостійно з мінімальними знаннями і без виклику майстра, що в свідомості багатьох людей залишається єдине рішення на всі випадки життя.

Монтаж НОВОГО ущільнювача рекомендується проводити цільним куском, а два кути по центру рекомендується робити на верхній горизонтальній частині. Новий ущільнювач необхідно заводити у паз-кріплення БЕЗ розтягування!, встановлюючи його місцями навіть гармошкою, оскільки після декількох відкривань і перепадів температур він рівномірно розподіляється по місці.

Мізце зтику двох кінців ущільнювача РЕКОМІНДУЄТЬСЯ зкліяти спеціальним клеєм, який так само можна купити у нас, або будь-яким цианоакрілатним клеєм (в народі СУПЕР КЛЕЙ).

Технічні характеристики:

- Матеріал: каучук;
- Тепературний діапазон застосування: -50 С - +50 С;
- Витривалість з атмосферними ефектами: висока;
- Витривалість до ультрафіолетових променів: висока;
- Коефіцієнт остакової деформації: 8%;

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?