Всі категорії
Додати товар

Обробляєма водою фотополімерна смола anycubic water-wash resin+

1750 грн
Опис

Виробник: Anycubic
Вид сировини: Синтетичні смоли

Кілька примірників у наявності

Фотополімерна смола Anycubic Water-Wash Resin+ - професійна смола для друку на фотополімерних 3Д принтерах, оптимізована для формування моделі від слабкого РК-джерела світла, в той же час ефективність друку вища, ніж у багатьох існуючих на ринку смол для DLP / LCD / SLA.

Основні особливості смоли:
- Обробка водою;
- висока точність;
- Слабкий запах;
- Низька в'язкість.

Фотополімерна смола Anycubic Water-Wash Resin+ забезпечує високоякісний друк. Смола вироблена на основі модернізованої формули для запобігання розтріскуванню моделей.

Ця смола забезпечує міцність формованих деталей та відсутність надмірної усадки, а також покращує швидкість друку, скорочує час затвердіння та максимально збільшує ефективність друку на рідкокристалічних машинах.
Фотополімерна смола Anycubic Water-Wash Resin+ забезпечує не тільки високу ефективність друку та точність, але й мінімізацію сили вивільнення смоли та адгезії, так що модель, прикріплена до формуючої платформи, може легко зніматися, а низька в'язкість спрощує очищення машини та моделі.
Фотополімерна смола Anycubic (UV Resin) Basiс - матеріал твердий та міцний.
Характеристики моделі стабільні: смола стійка в різних кліматичних умовах, а також її легко зберігати, долаючи недоліки інших смол, які легко розм'якшуються у вологому стані та схильні до корозії через вплив навколишнього середовища.

Інформація про параметри:

Основний матеріал: мономер смоли та фотоініціатор
Параметри експозиції: час експозиції знизу (с) 15-40 с, нормальний час експозиції (с) 3 -10 с

Довжина хвилі 365 - 405 нм.
Щільність – 1.15 – 1.20 г/см3
В'язкість – 150-250 МПа (при 25 град С)
Твердість - 80 D по Шору
Межа міцності – 30-45 МПа
Подовження на розрив - 8-15%
Модуль пружності при розтягуванні – 1600-1800 МПа
Межа міцності при згинанні - 50-60 МПа
Модуль пружності при згинанні - 1500-1600 МПа
Ударна в'язкість по IZOD - 50-60 Дж/м

Спосіб зберігання:
Зберігати вдалині від прямих сонячних променів при кімнатній температурі (сонячне світло містить багато ультрафіолетового випромінювання, що призводить до затвердіння світлочутливої ​​смоли. Після тестування світлом не впливає, якщо це не ультрафіолетове світло). Сонячне світло містить багато ультрафіолету, тому призводить світлочутливу смолу до затвердіння.
Рекомендується зберігати при температурі навколишнього середовища 15 ℃ -35 ℃, чим нижча температура, тим вище в'язкість смоли. Негерметичне зберігання, надмірна запиленість або вологість можуть вплинути на якість друку.
Перед використанням добре збовтати, заборонено використання смоли в місцях, де багато сонячного світла.
Перед використанням надягніть рукавички, щоб уникнути прямого контакту смоли зі шкірою, та забезпечте вентиляцію приміщення.
При випадковому контакті смоли зі шкірою якнайшвидше промити великою кількістю води. Якщо ви погано почуваєтеся, зверніться за медичною допомогою.
Не наливайте смолу з ємності для смоли в невикористану смолу без її очищення, не залишайте смолу в ємності для смоли на тривалий час без використання, щоб уникнути забруднення смоли, що впливає на ефект друку (довгий час смолу можна зберігати або в герметичній ємності або в плівкою ванночці для друку, зберігаючи затінення).
Смола має термін зберігання до 18 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Сірий