Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Мазь прополіс із живокістом.свіжі прополісні.віскова моль.

100 грн
Опис

Тип продукту: Інший продукт

Кілька примірників у наявності

Мазь восково-прополісна з коренем живокосту
Показання до застосування:
— болі в суглобах, варикоз вен, остеохондроз, геморой,
- артрит, артроз, пролежні, переломи, розтягнення, удари,
— рани, бронхіт, гайморит, болі хребта.
Спосіб застосування:
Мазь втирати в хворі місця 2-3 рази на день. Курс лікування 21 день.
Склад: корінь жорстки, віск бджолиний, живиця, прополіс, витяжка
підморожування бджіл, бджолина отрута, молочко, головка, головка,
плоди каштана.
Май не містить ефірних олій та хімічних добавок.
Протипоказання: підвищена чутливість до будь-якого компонента мазі.
Властивості: прополіс і живиця — потужні антисептики, протизапальна,
бактерицидний, ранозагоювальний, знімає гострий біль.Подмор бджіл-склад
перетертого продукту містить мед, маточкино молочко, прополіс, хітин,
меланін, бджолина отрута, ліквідує запальні процеси, покращує
, смоктання судин, лікування серцевих захворювань і печінки.
живокіст — захворювання опорно-рухового апарату, хребетні
грижі, переломи кісток, ревматизм, суглобові запалення, трофічні виразки.
Свічки прополісні
Показання: рекомендовані у разі хронічних запалень передміх залози, аденоме простати, геморою, тріщин прямої кишки, кольпітів (запаленнях піхви), ендометріте (випалення матки), вагініте, параметрі (запалення навколоматкової клітковини), сальпінгите (запалення слизової оболонки труб), ерозій шийки матки, запорів, інших запальних захворювань сечостатевої органів чоловіків і жінок.
Властивості: свічки з прополісом мають антисептичні, знеболювальні, протизапальні, протисвербіжні та ранозагоювальні властивості, стимулюють
Антибіотична активність прополісу добра тим, що він не викликає з боку мікроорганізмів звикання, у такий спосіб його дія буде завжди однаково ефективною. Крім того, прополіс виробляє підсушувальний і загоювальний ефект, що дуже корисно для тих, хто страждає від моокнучого геморою або геморою в період загострення.
Прополіс "розріджує" кров, тому її відтік від венозних сплетій прямої кишки поліпшується, і гемороїдальні вузли стають меншими об'єму.
Супозиторії з прополісом мають найсильнішу ранозагоювальну дію, що чудово працює в разі порушення цілісності тонкої стінки гемороїдального вузла, що супроводжується кровотечі.
До того ж, прополіс сприятливо впливає на стан слизової оболонки прямої кишки, сприяє її загоєнню, "заспокоює" подразнені та запалені зони, нормалізує місцеву мікрофлору, не даючи розвинутися інфекційному процесу. Завдяки наявності дубильних речовин прополіс має легку зв'язувальну дію, підсушує ранки та виразочки, прискорюючи процеси їх загоєння.
Багатьом ректальні свічки з прополісом дають змогу полегшити перебіг геморою на будь-яких стадіях його розвитку. Зокрема у разі запального процесу застосування прополісу дає змогу зняти набряк із гемороїдальних вузлів і пахової зони. Також свічки з цією унікальною природною речовиною допомагають зняти хворобливі відчуття, а саме свербіж, печіння й різкий біль навіть у процесі дефекації.: Тривалість місцевого лікування свічками з прополісом індивідуальна. В середньому від 5 днів до 2 тижнів, але може бути й до 1 місяця. Вводять суппозиторії 1-2 рази на добу. За потреби курс повторити.
Олія какао само собою має велику кількість лікувальних властивостей, тому її широко використовують для приготування лікарських препаратів, що застосовуються. зокрема, у проктології та гінекології. Серед корисних якостей олії какао особливо відзначені: обволікальна, знеболювальна, відновлювальна, регенерувальна, загоювальна,
Олія какао — це збалансований натуральний продукт, що надає лікувальну дію на весь організм. Його відмітна риса полягає в утриманні антиоксидантних речовин, здатних стимулювати імунну систему.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець