Всі категорії
Додати товар

М'які бігуді для холодної завивки

250 грн
Опис

🤗 Шановні клієнти, будь ласка, уважно прочитайте умови доставки і оплати внизу оголошення, перед тим як робити замовлення

Постійне використання прасочок, плойок або термобіґудів пересушує волосся, і може призводити до його випадіння. Спробуйте щось нове, неймовірно зручне, а головне безпечне для вашого волосся! Набір для завивки без нагрівання - це красива зачіска і турбота про здорове волосся. Забудьте про випадіння і посічені кінчики. Матеріали не пошкоджують волосся, а, навпаки, залишають його хвилястим і м’яким. Підходить для густого, рідкого, хвилястого або прямого волосся.

Як використовувати набір:
- Зробіть проділ так, як хочете бачити його в результаті.
- Оберніть злегка вологі прядки волосся навколо валика, почавши з верхньої частини голови і спускаючись вниз. Спочатку з одного боку голови, потім з іншого.
- Закріпіть свої локони на стрічці спеціальними гумками (додаються) і крабком.
- В залежності від необхідного ступеня завивки зачекайте 1-2 години або залиште на ніч.
- Легко зніміть валік для завивання, знявши гумки і потягнувши за верхню частину валика. Матеріал виробів: м'який і приємний на дотик. Гіпоаллергенний наповнювач. До комплекту входить все необхідне для завивання волосся: валик, крабик і дві гумки.

*Прання і догляд:* Допускається тільки ручне прання при температурі 30 градусів з використанням шампуня або рідкого порошку. При пранні не тріть і не віджимайте виріб! Не використовуйте відбілювачі.

☝️ 🫶Наявність, розміри і кольори уточнюйте перед тим як робити замовлення
☝️ В Шафі без торгу
💳 Оплата на карту Monobank
🚀 Відправка Новою поштою, Укрпоштою
📦 Оплата доставки покупцем при отриманні відправлення
❗ Повернення немає
❗ Накладним платежем доставка тільки НОВОЮ ПОШТОЮ! Передплата за доставку 150 грн. сплачується на карту і після оформлення замовлення через сервіс "Купити зараз" автоматично сформується накладна з урахуванням передплати

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
milky__way
milky__way
Супер-продавець
Київ
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари