Всі категорії
Додати товар

Мʼякі бігуді

149 грн
Опис

М'які бігуді для волосся - це незамінний інструмент для будь-якої жінки, яка стежить за своєю зовнішністю і хоче завжди виглядати модно та красиво.

Поспішайте купити м'які бігуді для волосся у вигляді стрічки і за їх допомогою ви можете створювати різні види локонів та зачісок, залежно від вашого настрою та стилю. Це ідеальний вибір для тих, хто любить експериментувати зі своїм чином та створювати унікальні зачіски.

Бігуді для волосся у вигляді стрічки мають ряд переваг:

1. Висока якість. Стрічки для завивки волосся не пошкодять волосся

2. Шовкові бігуді для волосся - це новий спосіб завивки волосся, створений, щоб отримати красиві локони, не задіючи тепло на волосся

3. Перед тим, як лягати в ліжко вночі, скручуйте волосся стрічкою, оберніть волосся навколо м'яких бігудів для завивки, закріпіть його затискачем і оберніть його навколо голови. А прокинувшись вранці ви будете володаркою розкішних локонів, не витрачаючи додатковий час.

4. Бігуді для волосся м'які та компактні, вони не займають багато місця ні вдома, ні в ділових поїздках. Так само бігуді із затискачем підходить для використання з вологим волоссям. Дозвольте собі мати красиве кучеряве волосся кожен день.

Шовкові бігуді мають такі особливості:

Швидкість та легкість у використанні
Не шкодять волоссю
Підходять для використання для дітей та дорослих
Довжина кільця: 95 см
Діаметр кільця: 3 см

Заводська упаковка

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yulia69354
yulia69354
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари