Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Вирівнювач утюжок праска для волосся 2 в 1 curl & straight

299 грн
Опис

- Універсальна праска для укладання 2 в 1 - для завивки та випрямлення волосся

- Унікальна конструкція, яка спрощує використання та економить час на укладання

- Не пересушує волосся, зберігаючи їх природне здоров'я та блиск

- Регулятор температури для кожного типу волосся та цілей

- Світлодіодний дисплей з інформацією

- Кераміко-турмалінове покриття

- Поворотний шнур 360º для зручності

Спіральна праска для волосся - це нова унікальна модель з особливою конструкцією. Завдяки своїй формі пристрій допоможе зробити укладання простішим і швидшим. З нею ви зможете як завити локони, так і випрямити волосся.

Керамічно-турмалінове покриття робить випрямляч безпечним у використанні. Волосся не пересушується і не ламається, зберігаючи природний блиск і красу. Крім того, це покриття знімає негативні іони, а волосся не електризується.

Важливою особливістю прасування є можливість вибору оптимальної температури нагріву - від 130 до 230º. Залежно від вашого типу волосся та типу укладання, ви можете вибрати відповідний режим. Світлодіодний дисплей показує всю необхідну інформацію.

Спіральна плойка має функцію захисту від перегріву, довгий поворотний шнур і петельку для підвішування. Пристрій можна сміливо використовувати вдома або в професійних салонах. Інструмент для волосся досить легкий і компактний. Його можна легко взяти в поїздку. Для зручності транспортування та зберігання є захисний пластиковий чохол-насадка.

У використанні був десь 5 раз, намагалась вкладати чубчик, зрозуміла, що робота з волоссям не моє - то ж продаю за символічну ціну

Більше фото за запитом в особисті

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
evgen...
evgenia_kovalyova
Павлоград
100% виконаних замовлень
Була