Всі категорії
Додати товар

Вакуумний апарат для чистки обличчя очищувач пір pore cleaner

55 грн -10% 50 грн
Опис

Товар новий. Чесно кажучи сама не користувалася, тому яка ефективність сказати не можу. Відповім на всі питання, звертайтеся.

Опис виробника:

Вакуумний очищувач пір особи Spot Cleaner Pore Cleaner - чисте і доглянуте лиццо без походів в салон
Spot Cleaner – вакуумний очищувач пір. М'яка і бережна чистка шкіри в домашніх умовах

Вакуумна чистка дозволяє швидко і ефективно усунути чорні точки з шкіри обличчя і тіла. Прилад немов магніт притягує до себе все забруднення. Вакуумна чистка також дозволяє абсолютно безболісно видалити з шкіри прищі і вугри.

Наша шкіра, насамперед, виконує захисну функцію, будучи захисним бар'єром для внутрішніх органів і тканин. Красивий і доглянутий шкірний покрив може бути гордістю, з естетичної точки зору.

Весь шкірний покрив людини усіяний сальними залозами, які оберігають шкіру від пересихання. Епідерміс вимагає постійної очищення. Пил, частинки косметичних засобів, секрет, що виробляється сальними залозами – все це закупорює пори і може стати причиною появи вогнища запалення, вугрів і прищів. Періодично кожна жінка відвідує косметолога для проведення глибокого очищення шкірного покриву обличчя, ця процедура вимагає певної періодичності і чималих витрат. Вакуумний прилад Spot Cleaner – ось що потрібно кожній стежить за собою жінці. Це відмінний пристрій для домашнього користування, яке м'яко і дбайливо очистить пори від закупорки і поверне шкірі здоров'я і красу.
Регулярно проводячи маніпуляції з приладом Spot Cleaner, Ви повернете шкірі можливість дихати, нормалізуються обмінні процеси, активізується природне вироблення колагену і еластину, відновиться пружність шкіри, усунуться вікові прояви і процес в'янення зменшить свою швидкість.

Працює пристрій від батарейки, що дозволяє його брати з собою в будь-яку поїздку, має невеликі розміри, тому може відмінно розміститися в косметичку. Принцип його роботи дуже простий, достатньо направити насадку в бік проблемної ділянки, включити перемикач і як пилосос це невеликий пристрій видалить всю грязь і жирові пробки з кожної пори.

Потрібно зазначити, що дія Спот Клінер абсолютно безпечно. Він не травмує шкіру, не справляє руйнівного впливу на клітинні мембрани, але перш ніж використовувати прилад обов'язково вивчіть інструкцію.

Пристрій підходить для різного типу шкіри, ним можуть користуватися як жінки, так і чоловіки різного віку. Spot Cleaner пройшов клінічні випробування, в ході яких було виявлено що в 99% випадків прилад повністю позбавив від вугрів і чорних крапок, у 96% - зміцнив тургор шкіри і підвищив її еластичність, в 98% - перетворив колір обличчя. Його безпека і висока ефективність підтверджені сертифікатами якості.
Основні властивості

При регулярному застосуванні прилад Спот Клінер забезпечує наступні результати:

Поліпшення циркуляції крові в шарах дерми;
Очищення пор від сальних пробок і забруднень;
Усунення чорних точок, вугрової висипки і прищів;
Відлущування ороговілих клітин;
Нормалізація обмінних процесів у клітинах шкіри;
Активізація природної вироблення колагену і еластину;
Виведення токсинів та інших некорисних речовин із клітин шкірного покриву.

Комплектація
Ваккумный очищувач – корпус виконаний з міцного високоякісного пластику. Працює від 1 батарейки АА.
Пластикова насадка – виготовлена з високоякісного гипоаллегрненного пластику.
колір як на фото

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробник
Китай
Область застосування
Обличчя
Стан
Новий

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize