Всі категорії
Додати товар

Нефритовий роллер масажер для обличчя afterspa jade facial

630 грн -40% 380 грн
Опис

✅лише оригінал, новий, в упаковці
Ціна на оф сайті 16$~630 грн

🥰Насолоджуйтесь найбільш заспокійливою та розслаблюючою процедурою за допомогою нефритового валика для обличчя Afterspa. Зменште набряклість обличчя, під очима, промийте лімфатичну систему, а також покращте кровообіг, допомагаючи обміну клітин, перебуваючи вдома.

👍Нефрит — це камінь, відомий своїми ефектами удачі та достатку, тому під час кидання було б чудово попрактикуватися у візуалізації достатку, який ви хотіли б намагнітити для себе!

‼️Використовуйте роллер Afterspa Jade Facial на чистій і щойно зволоженій шкірі. Ролик допоможе будь-якій сироватці або олії глибше проникнути в шар дерми вашої шкіри, підвищуючи ефективність і поглинання. Використовуйте менший валик для делікатніших ділянок, а великий – для всього обличчя та шиї.
Протріть нефритовий валик для обличчя Afterspa вологою тканиною, висушіть і зберігайте

❤️Справжній нефрит
Ідеально підходить для покращення кровообігу та зменшення набряклості
Подвійний валик для багатоцільового використання
Клінічно, алергічні та дерматологічні перевірки
Не тестовано на тваринах, веганський

✔️Чорний мармуровий валик для обличчя має два валики для фокусування на всіх ділянках обличчя. Маленький валик призначений для делікатних зон навколо очей, а великий – для всього іншого. Покращує лімфодренаж, кровообіг і засвоєння продукту.

🤗ПОРАДА
Поліпште ефект, заморозивши валик і використавши його на всій поверхні та під очима. Також після обробки сироваткою або олією кілька хвилин покрутіть, щоб підвищити переваги ваших продуктів

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари