Всі категорії
Додати товар

Щітка спонж для вмивання силікон щетка спонж силиконовая для умывания probeauty

35 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Матеріал: м'який силікон; Розмір: 6.5 * 5 * 2 см
Кольори в наявності: малиновий, персиковий.
Неймовірно просте, але дієве пристосування для догляду за шкірою обличчя. Завдяки ніжним силіконовим щетинкам, відмінно відлущує шкіру, що омертвіла, усуває чорні крапки на носі, покращує кровообіг шкіри обличчя.
Щітка спонж має дві зони щетинок - округлі для видалення чорних крапок та загострені для масажу обличчя та видалення лущення та полірування шкіри обличчя. Щітка спонж добре спінює допоміжні засоби для очищення обличчя, також дуже зручна для зняття косметичних масок зі шкіри обличчя. Використовувати та зберігати щітку спонж дуже зручно, тому що зі зворотного боку є ручка присоска, за допомогою якої Ви зручно утримуєте її при використанні, а після миття можете закріпити щітку на дзеркалі у ванній або туалетному столику.
Спосіб застосування:
На зволожене водою обличчя, нанести Ваш звичний засіб для вмивання. Спінити засіб і м'яко помасажувати протягом 2-3 хвилин. Після завершення процедури обличчя вмити теплою водою, при необхідності нанести зволожуючий крем. Щітку спонж ретельно промити під проточною водою і висушити при кімнатній температурі.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize