Всі категорії
Додати товар

Набір laska mini

880 грн
Опис

НАСОЛОДА ДЛЯ ЖІНОК Набір 💕LASKA Mini💕

Знайомтеся ближче з улюбленцем сотень тисяч жінок набором LASKA MINI При його регулярному використанні шкіра стає чистою, сяючою, колір обличчя вирівнюється, чорні точки йдуть! ВАУ-ефект після першого ж застосування!

Три етапи догляду - 3 предмета в наборі:

💖Рукавиця для демакіяжу - швидко і дбайливо знімає макіяж, навіть Водостійкий. Забудьте про ефект панди і пощипуванні очей від використання коштів ✅Для щоденного застосування.

💖Спонж для глибокого очищення пір - витягує з глибини пір всю пил/бруд/залишки тонального крему і інші забруднення ✅Застосовується 2-3 рази в тиждень.

💖Двостороння рукавиця-спонж: для скрабування шкіри обличчя і завершення процедури по догляду! ПОВНІСТЮ замінює скарби для особи - перша сторона. Запечатує пори і завершує весь догляд - гладка сторона

✅Застосовується 2-3 рази в тиждень. Завершує всю процедуру ваше задоволене, посвіжіле, чисте обличчя з гладкою оксамитовою шкірою Красуні дорогі, цей набір - просто ЗНАХІДКА! Плюс частинки срібла у складі кожного предмета з набору мають антибактеріальний ефект - допоможе проблемній шкірі

Термін служби - 2 роки

Після застосування просто постарайте рукавиці господарським або натуральним милом.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
juls_57
juls_57
Супер-продавець
Одеса
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари