Всі категорії
Додати товар

Пов'язка на волосся cool enough studio косметична плюшева повязка на волосы probeauty

120 грн -34% 80 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Стильна пов'язка на голову в стилі Pin-Up для фіксації та захисту волосся під час косметичних процедур або домашніх справ. Пов'язка має універсальний розмір, виготовлена з ніжного плюшевого матеріалу, неймовірно м'яка на легкій гумці і з еластичною проволкою у вушках для фіксації на голові за допомогою скручування. Пов'язку треба обкрутити навколо голови і зверху закрутити вушка для фіксації.
Підходить для використання у ванній кімнаті, для прибирання волосся під час прибирання або інших хатніх робіт та інших ситуацій. Насолоджуйтесь розслаблюючою теплою ванною з піною, не боячись намочити волосся, або надягніть пов'язку під час занять спортом, щоб волосся не падало на обличчя. Також пов'язка дбає про Ваш комфорт під час сеансу масажу або СПА.
З такою пов'язкою Ви забудете про проблему мокрого і забрудненого волосся під час прийняття ванни, вмивання, нанесення масок на обличчя, зняття або нанесення макіяжу. Крім зручності, пов'язка ще й виглядає дуже мило та порадує свою володарку. А також буде прийнята із захопленням, якщо вирішите подарувати пов'язку комусь із близьких! На цей випадок у продажу є не менш чарівні ніжні мішечки з органзи, тоді пов'язку можна буде оформити як стильний подарунок:-)

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари