Всі категорії
Додати товар

Пензлі для макіяжу натуральні mary kay мері кей мері кей

2500 грн
Опис

НАБІР: ПЕНЗЛІІ + КОСМЕТИЧКА НАБІР МОЖНА ДОПОВНИТИ РІЗНИМИ ПЕНЗЛЯМИ ЦІНА ВІД 70ГРН Шикарний набір кистей для макіяжу Мері Кей стане прекрасним помічником у нанесенні макіяжу. У набір входять: Кисть для рум'ян Заокруглена форма кисті з натурального ворсу ідеально підходить для нанесення рум'ян на виступаючі частини вилиць. Як використовувати: Наносити рум'яна круговими рухами кисті від центру щоки. Також її можна використовувати для нанесення мінеральної пудри з освітлюючим ефектом на верхню частину скул.

Кисть для пудры
Кисть идеально подходит для нанесения минеральных компактных пудр (обычной, золотистой и пудры с осветляющим эффектом) и их растушевки, а также для моделирования контура лица.
Как использовать:
С помощью кисти наносите пудру на всю поверхность лица в направлении от Т-зоны к внешним границам. Можно также использовать для зоны декольте.

Кисть для растушевки теней
Натуральный ворс позволяет легко наносить и растушевывать минеральные тени. Идеально подходит для теней-основы. Як використовувати: Спочатку нанесіть мінеральні тіні для очей Mary Кау® на області, що вимагають максимальної насиченості кольору (вздовж лінії росту вій або на зовнішні куточки очей), потім розтушуйте. Дуже важливо періодично очищати кисть, адже кожен день ви використовуєте різні відтінки. Кисть для тіней-акценту Конічна форма дозволяє акуратно наносити і розтушовувати тіні-акцент на зовнішній частині верхнього століття для додання погляду глибини. Ідеальна для формування контуру століття і створення ефекту «смокі айз». Як використовувати: Наносити мінеральні тіні, в напрямі від зовнішнього куточка ока до внутрішнього. Для додання погляду сяйва кінчиком пензля нанесіть трохи світлих тіней на внутрішні куточки очей. Щіточка для брів/гребінець для вій Скошений пензлик допоможе акуратно підвести очі і брови; міні-щіточка на іншому кінці кисті допоможе розчесати брови і надати їм форму і доглянутий вигляд. Міні-гребінець видалить грудочки і надлишки туші. Як використовувати: Використовуйте пензлик для нанесення мінеральних тіней уздовж лінії росту вій або брів, коригування товщини лінії або розтушовування кордону підводки для додання погляду м'якості. В НАЯВНОСТІ !!! ВІДПРАВКА МОМЕНТАЛЬНА !!!

👧👉ноль. дев'яносто. сім
653 сімдесят 59- замовити

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари