Всі категорії
Додати товар

Пензель для основи під макіяж smashbox foundation brush №13

450 грн
Опис

Пензель для основи під макіяжSmashbox Foundation Brush №13

Новая,тестер,в использовании не была,но затерлась часть букв названия марки(на втором фото)
Ваш макіяж - бездоганний! Навіть професійні моделі позаздрять його ефектності й охайності. Колір вашого обличчя - матовий і рівний. На шкірі – жодного недоліку. Косметика тримається бездоганно, адже ви скористалися пензлем від Smashbox. Цей аксесуар наносить косметику легким рівним шаром, рівномірно розподіляє засоби та правильно розставляє акценти. У руках майстра цей інструмент перетворюється на чарівну паличку.
Ворс цього пензля м'який, шовковистий і пружний. Він плавно ковзає по шкірі, даруючи невимовно приємні відчуття. Після застосування інструмент легко чиститься. Також пензель дуже зручний. Його гладеньку ручку ергономічної форми приємно тримати у руці. Завдяки компактності, інструмент зручно зберігати і брати із собою. Замовляйте пензель від Smashbox, адже створення макіяжу — це креативний процес, а із якісними інструментами ви у своїй творчій реалізації перевершите найталановитішого майстра.
Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість рідкої тональної основи на тильну сторону руки й опустіть пензлик в основу. Починайте наносити засіб легкими штрихами або круговими рухами у зоні щік, просуваючись у напрямку до зовнішнього боку обличчя. Бічним боком пензлика нанесіть основу на ніс і на шкіру у зоні рота і росту волосся.

Матеріал: штучний ворс

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
100luxe
100luxe
Одеса
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари