Всі категорії
Додати товар

Косметичний пензелик кабукі для нанесення пудри, рум'ян, хайлайтера, бронзатора 6 см...

365 грн
Опис

Артикул 910139.

Пензлі-кабукі, в першу чергу, відрізняються своєю універсальністю. Їх можна використовувати для пудри, бронзатора, рум'ян, хайлайтера, коректора.

Пензель кабукі з короткою ручкою та щільно набитим ворсом - незамінний аксесуар для створення ідеального макіяжу. Завдяки короткій ручці його зручно брати з собою куди завгодно, а щільно набитий синтетичний ворс підійде для найрізноманітніших цілей. За допомогою пензля кабукі не складе труднощів нанести розсипчасту або пресовану текстуру, вона підійде для пудри, рум'ян, хайлайтера (для обличчя і тіла) і навіть для скульптурних продуктів. Компактна і універсальна — що ще потрібно? Не дивно, що кабукі — улюбленець візажистів.

Переваги:
- Універсальний та компактний.
- Підходить для нанесення розсипчастих та пресованих текстур.
- Має лаконічний дизайн.
- Синтетичний ворс пензля не викликає алергії, чудово утримує форму, легко доглядається.
- Розмір: 6 см.

Пензель кабукі - чудовий помічник у нанесенні пудри. Головним чином, він використовується саме з цією метою. Велика та досить пишна куполоподібна поверхня цього пензля сприяє рівномірному розподілу косметики по обличчю - спочатку засіб щільно набирається у пензель, а потім рівномірно розподіляється по обличчю. Більше того, такий пензель дозволяє регулювати щільність покриття, яка може бути зовсім різною.

Також пензель кабукі чудово допомагає полірувати шкіру. І навіть при роботі з сухими текстурами такий простий прийом допомагає розкрити весь потенціал косметичного продукту і навіть зробити його яскравішим та виразнішим. Пензель кабукі як чудово набирає, так і чудово віддає пігмент. Варто розуміти, що для так званих фінішних, фіксуючих пудр, такий пензель малоймовірно підійде, вам потрібно буде взяти щось менш щільно набите. Але якщо ви любите пудрове, матове покриття та хочете досягти ідеально рівної шкіри, то пензель кабукі - це стовідсотково ваш варіант.

Опис всієї лінійки пензлів.
Це 11 ідеальних пензлів з гіпоалергенним синтетичним ворсом. Вони чудово підходять для роботи з найрізноманітнішими текстурами, але при цьому прості в догляді. Форма та щільність ворсу підбиралися спеціально для кожного пензля, щоб максимально зручно використовувати з продуктами Glam Team. І, звісно ж, ви оціните чорний лаконічний дизайн! ВІДЧУЙТЕ СЕБЕ ПРОФЕСІЙНИМ ВІЗАЖИСТОМ!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари