Всі категорії
Додати товар

Пензель овал для макіяжу щітка овальний ворс probeauty

85 грн -24% 65 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Довжина пензля 15 см;
Популярна якісна овальна щітка пензель для макіяжу, підійде для нанесення будь якої кремової та мінеральної косметики. Щільна набивка, якісний пластик.
Універсальна щіточка для макіяжу обличчя, що нагадує за формою зубну щітку. Завдяки особливостям форми і ергономіки, щітка для макіяжу має свої переваги:
Овальна кисть-щітка для макіяжу з щільно набитих ворсом має велику площу робочої поверхні і оснащена зігнутої пластиковою ручкою для зручного нанесення тональних засобів на шкіру.
Ергономічна ручка пензля має широку основу і тонку опорну частину для зручного використання. Штучний нейлоновий ворс ідеальний для роботи з рідкими і кремоподібними текстурами. Гладкі ворсинки щільно прилягають один до одного, утворюючи пружну шовковисту поверхню кисті. За рахунок своєї щільності ворс довгий час зберігає первинну форму.
Ворс синтетика, м'яка та пружна, не линяє і не деформується при використанні та митті.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари