Всі категорії
Додати товар

Набір кистей для макіяжу zoreya 7рс - black

460 грн
Опис

Відчуй себе впевнено, розширюючи свої можливості в макіяжі з китицями, виготовлених з використанням тільки кращих матеріалів! Кисті, які технологічно поліпшені, в 2 рази ефективніше: поглащают менше продукту і дають більше покриття. Досягти неперевершеної краси з допомогою ZOREYA дуже просто! Дорожній набір кистей ZOREYA 7 Pcs Brush set включає в себе 7 кистей з натурального ворсу з дерев'яними рукоятками. Вишуканий клатч чорного кольору для зберігання кистей на магнітних застібках. Кисти для макияжа обработаны противоаллергенными и антибактериальным средствами, для комфортного использования людми с очень чувствительной кожей.
Имеют мягкий и шелковистый ворс лучшего качества, прочные деревянные рукоятки и алюминиевые наконечники.
Набор кистей в компактном футляре, что делает его отличным для путешествий. Благодаря небольшому размеру, легко помещается в женскую сумочку.
Идеально подходит для путешествий или для Вашего занятого, стремительного образа жизни.
Лучший подарок для себя и своих друзей!

В набор кистей для макияжа ZOREYA 7 Pcs Brush set входят следующие кисти:
1. Powder / Blush 2. Large Shader 3. Blending 4. Medium Shader 5. Angled Brow 6. Concealer 7. Brow and Lash Як мити кисті для макіяжу: Акуратно промийте ворс в теплій воді з невеликою кількістю мила або шампуню для очищення кистей. Потім візьміть паперовий рушник і обережно натисніть на вимитий ворс, звертаючи його вниз, щоб вичавити максимальну кількість води з ворсу, а потім просто залиште їх, поки вони не висохнуть.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари