Всі категорії
Додати товар

Спонж beautyblender nude

385 грн
Опис

Спонж BeautyBlender Nude
НОВИНКА!
Тепер ви можете виглядати як зірка, не вдаючись до послуг дорогих візажистів. Представляємо краплеподібний спонж beautyblender, шанувальницями якого вже стали Гвен Стефані, Мерайя Кері, Шакіра, Крістін Агілера, Ріанна, Бейонсе та багато інших.

Спонж beautyblender – професійний краплеподібний спонж для нанесення тональних засобів, виготовлений у США. Ергономічна форма спонжу beautyblender дозволяє рівномірно наносити тональний засіб, а загострена сторона спонжу допомагає впоратися з важкодоступними ділянками навколо носа, рота та повік.

За допомогою спонжу можна наносити тіні, креми різної щільності, легкі емульсії, що тонують, різні кремові скульптуруючі засоби, кремові бронзери, ВВ – креми.

Спонж beautyblender виготовлений з м'якого синтетичного матеріалу, не містить латексу, гіпоалергенний і не має запаху.

Cпонж bb винайшла Реа Енн Сільва. Реа Енн Сільва є визнаним голлівудським візажистом та має стаж понад 20 років в індустрії краси. «Працювати таким спонжем дуже зручно та приємно, в руці він лежить ідеально, а його колір не може не тішити. Загострений кінчик дуже зручний для нанесення тону (коректора, консилера) під внутрішній куточок ока навколо ніздрів. Розтушовувати косметику легко завдяки правильній округлості пружних бочків», – коментує Реа Енн Сільва.

Як правильно використовувати спонж beautyblender:
Перед використанням змочіть спонж bb водою, внаслідок чого він збільшиться приблизно вдвічі. Потім спонж необхідно промокнути серветкою або віджати. Ступенем віджимання спонжа можна регулювати щільність нанесення тонального крему: він не повинен бути мокрим, лише злегка вологим. Вологіший спонж наносить тонший тон і знижує витрату засобу.
За допомогою спонжу beautyblender можна змішувати різні компоненти - основу і тональний засіб для макіяжу в потрібній пропорції. Спонж підходить для нашарування засобу, створення різної щільності нанесення на різних ділянках шкіри.
Використовуйте круглу основу для нанесення тону на основні ділянки – лоб, вилиці та підборіддя, а загострений бік спонжу – для нанесення тону навколо носа, рота та на повіки.
Наносити засоби необхідно трохи пружними, «промокаючими» рухами - тон рівномірно розподіляється по шкірі. Вам не доведеться розтягувати шкіру. Однією з важливих властивостей спонжу bb є те, що він не залишає чітко виражених меж при нанесенні тону.
Виробництво: США

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари