Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Пензлик для нанесення рум'ян

65 грн
Опис

Надати обличчю виразності, підкреслити вилиці, створити легкий рум'янець, щоб виглядати яскравіше і свіжіше - все це можна легко зробити за допомогою різної декоративної косметики. Але, щоб макіяж був акуратним і виглядав натурально, слід обзавестися гарним пензлем, таким, як скошений пензлик для нанесення рум'ян від марки Avon.
За рахунок скошеної форми щетинок, цим пензлем можна добре промалювати контур або зробити тіні, щоб обличчя набуло правильної, більш виразної форми. Вона дозволить точно нанести рум'яна, бронзер, а також зможе добре розтушувати продукт, для створення максимально природного та непомітного макіяжу. Такий пензлем можна навіть призвичаїтися коригувати форму носа, зробивши його візуально тонше. Пензель м'який, щільно набитий, у неї зручна довга ручка, тому її можна зберігати як у спеціальних кейсах, так і просто ставити в склянку.

Спосіб застосування: візьміть пензлем невелику кількість рум'ян, видаліть надлишки. Починайте наносити на вилиці невеликими круговими рухами до лінії росту волосся.

Матеріал: ворс синтетичний

Довжина 19,5 см.
Товар новий ,у фабричному пакуванні.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize