Всі категорії
Додати товар

Косметичка органайзер

350 грн
Опис

Жіноча трендова сумка косметичка з екошкіри в дорогу, для подорожей і домашнього використання. Додасть вашій ванній стилі й елегантності, а своєю унікальною й дуже зручною формою дасть змогу бачити всі ваші засоби, як на долоні, ви заблукаєте про те, що потрібно риватися й вишукувати потрібний крем.

Допоможе уникнути хаосу, і ви завжди матимете всі потрібні речі під рукою.

Можна перелити потрібні засоби в маленькі баночки, або ж взяти повномірні засоби догляду, пензлі, косметику, всі улюблені баночки та впевнено їхати в поїздку.

Косметичка має водовідштовхувальний матеріал
Одне велике суцільне відділення, яке розділяється тонким відділенням на блискавці для пензлів і довгих предметів, на стінках косметички розміщено три додаткові відділення для маленьких баночок, пудри, тіней або чого зручно
Косметичка щільна та чудово тримає форму
Поміститься в невеликій дорожній сумці, валізі, багажнику
Закривається на щільну блискавку, що збереже вміст у первинному положенні
У косметичку помістяться речі середнього розміру, як-от: засоби для догляду, декоративна косметика, пензлі, шампунь, гель для душу, зубна щітка та паста, спонжики, аксесуари для волосся.

Чудовий варіант як дорожній аксесуар. А також містка для домашнього використання, у сумку на прогулянку з дітьми для важливих дрібниць. Так само корисний подарунок, адже в кожного в домі є багато дрібниць, які не знаєш куди покласти, а цей красивий органайзер якраз допоможе :)

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
veden...
vedenevanatali
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була