Всі категорії
Додати товар

Ідея для подарунка - ажурна в'язана косметичка - кругла біла косметичка

320 грн
Опис

Оригінальний подарунок - в'язана ажурна косметичка - біла косметичка ручної роботи!

Косметичка, якої точно у вас не було - гламурна, ніжна, казкова .... вона схожа на маленьку сумочка в руках чарівної дами, що прогулюється парками Лувру.

Зверніть увагу, до цієї косметичці можна підібрати ажурні шкарпетки – вийде оригінальний набір.

Такий подарунок порадує без жодних сумнівів і запам'ятатися надовго..., адже вироби ручної роботи відрізняються не тільки унікальністю, вони несуть у собі позитивну енергетику.

У мене ви допоможете купити ніжний подарунок дівчині, оригінальний подарунок подрузі, подарунок на день народження, подарунок сестрі, милий подарунок, душевний подарунок, подарунок для коханої, шкарпетки для подарунка, подарунковий набір ручної роботи.

Купити в'язані носочки для подарунка з тих, що є в наявності або замовити ажурні жіночі шкарпетки необхідного розміру та кольору.
Пишіть мені - і я почну вже сьогодні в'язати вам шкарпетки за індивідуальними замовленнями (розмір, колір, склад пряжі і т.д.)

Вже зараз ви можете купити бавовняні шкарпетки, в'язані літні сумки, маленькі сумки для телефону, вишиті косметички та гаманці, чоловічі вовняні шкарпетки, теплі жіночі шкарпетки або в'язані тапки для дому, а також в'язані вироби для дітей.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари