Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Спонж конняку

90 грн
Опис

Спонж конняку (або конжак)– натуральна губка, призначена для ніжного відлущування та очищення. Він зроблений із кореня специфічної рослини родом з Азії, яку можна знайти в Китаї, Японії, Таїланді, В'єтнамі, Кореї, а ззовні вона нагадує пальму. Сам спонжик – це кореневище, яке має особливу пористу структуру.
💚Як і багато інших природних засобів, цей товар повністю гіпоалергенний. Він підходить для всіх типів шкіри, не викликає подразнення та не травмує покриви. Підходить навіть немовлятам.
🤍Підходить для видалення макіяжу - як у поєднанні зі спеціальними засобами, так і без них. Делікатна текстура змиває туш, при цьому не травмує ніжну зону навколо очей.
❤️Регулярне застосування допоможе відлущити всі відмерлі клітини та підтримувати природне сяйво обличчя. Гарно масажує шкіру, розганяє лімфу.
💜Його можна використовувати для тіла – ефект від застосування буде не менш помітний, а шкіра набуде пружності та здорового кольору.
💚Для всіх, хто дбає про навколишнє середовище, конняку стане гідною альтернативою хімічним та синтетичним матеріалам: він повністю розкладається і не залишає по собі токсичних відходів.
🤍Зберігають спонж чистим у сухому вигляді, підвішуючи за спеціальний шнурок. Це запобігає розвитку всередині патогенної мікрофлори.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user-...
user-1483632597
Супер-продавець
Балаклія
82% виконаних замовлень
Була