Всі категорії
Додати товар

Набір aquamagic laska для обличчя, шиї та зони декольте greenway/грінвей

2000 грн -10% 1800 грн
Опис

Найголовніше у турботі про шкіру обличчя – це глибоке очищення. Таке очищення без косметичних засобів може забезпечити AQUAMAGIC LASKA.

До складу набору входить 7 предметів:

Спонж для демакіяжу
Забезпечує зняття макіяжу та туші з очей тільки за рахунок спонжу та води. Жодних дратівливих косметичних засобів та витрат на них! Спонж має високі антибактеріологічні властивості.

Рукавичка-спонж двостороння
Рукавиця двостороння, що дозволяє здійснювати легке скрабування шкіри обличчя та відлущування відмерлих клітин однією стороною та приємне розгладжування після легкого пілінгу іншою стороною.

Рукавичка
Призначена для масажу обличчя. Приділіть кілька хвилин цьому занять відразу після очищення шкіри і результат не забариться. Ваша шкіра засяє здоров'ям!

Спонжі для чищення зубів (2 шт)
Підходить для чутливих та надчутливих зубів. Допомагає очистити зуби, не вдаючись до використання зубної пасти. Чинить поліруючий ефект, не порушуючи структури зубної емалі.

Рушник
швидко осушить ваше волосся і тіло завдяки високим гігроскопічним властивостям. М'який і пухнастий дотик буде приємно вашому тілу.

Стрічка для волосся
Еластична і добре вбирає вологу та піт під час тренувань. Нейтралізує неприємний запах, забезпечує волоссю хорошу підтримку та фіксацію.

Секретом вашої краси та молодості стануть вироби з мікроволокна набору AQUAmagic «Ласка», які створені спеціально для догляду за ніжною шкірою обличчя, шиї та декольте. Більше не доведеться користуватися грубими скрабами та хімічними пілінгами!

Спонжі та рукавиці м'яко та ефективно очистять шкіру від забруднень та залишків макіяжу, відлущить відмерлі клітини та вберуть зайвий жир, не пошкодивши при цьому ліпідний бар'єр. За рахунок капілярного ефекту забруднення та залишки косметики разом з водою миттєво вберуться углиб тканини. Це дозволить підтримувати шкіру у чистоті. При цьому мікроволокно ще й запобігатиме появі та зростанню хвороботворних бактерій — завдяки використанню технології Silver.

Ваша шкіра буде під надійним захистом. Вироби набору забезпечать їй комфорт та відмінний зовнішній вигляд.

А спонжі для чищення зубів подбають про гігієну ротової порожнини так, що вам ще довго не доведеться звертатися до стоматолога

Рушник, 80 х 50 см
Стрічка для волосся, 19 х 5 см
Рукавичка-спонж двостороння, 15 х 12 см
Спонж для демакіяжу, 10 х 6 см
Рукавичка, 21 х 9 см
Спонжі для чищення зубів (2 шт.), 7,5 х 3 см

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lyudm...
lyudmila_fabrika
Київ
Була

Схожі товари