Всі категорії
Додати товар

Масажна японська мочалка

65 грн
Опис

Масажна японська мочалка являє собою тонкий букльований вузький рушник завдовжки 90 см, що дає змогу легко й без жодних зусиль дотягнутися до будь-яких ділянок тіла. Тонка, майже прозора.

У наявності рожева, салатова, жовта

Мочалка чудово масажує тіло, очищає пори, стимулює циркуляцію крові. Під час використання цієї мочалки шкіра тонізується, омолоджується, посилене кровообіг прискорює процеси регенерації тканин. Після користування нею шкіра стає гладкою. Також під час посилення циркуляції крові (розігрівання) відбувається посилення обміну речовин шкіри, і як наслідок спалювання підшкірних жирів. Антицелюлітний ефект від використання цієї мочалки помітний уже за 2-3 тижні! Матеріал, з якого вона виготовлена, дуже гігієнічний. Він не схильний до розмноження на ньому бактерій, мікробів, цвілі та ін.

До речі, чи всі знають, що правильно масажувати себе мочалкою треба знизу вгору? І ніяк не навпаки! Тобто, якщо це ноги, то починати намувати себе мочалкою треба саме знизу, зі ступень і поступово підійматися мочалкою нагору, до сідниць і живота. Ось Вам і антицелюлітний мінімасаж!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tan6175
Тангер
Супер-продавець
Харків
93% виконаних замовлень
Була