Всі категорії
Додати товар

Хіт! масажер вібро щітка для обличчя електричний силіконовий forever probeauty

165 грн -25% 125 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Бюджетний якісний ефективний вібро масажер для догляду за шкірою обличчя. Завдяки багаторівневій інтенсивності, прилад забезпечує очищення таке, яке відповідає саме вашому типу шкіри.
Поєднання імпульсів і силіконових щетинок дозволяє видалити значну частину забруднень і шкірного жиру, а також залишки макіяжу і омертвілі клітини.
Щітка має щетинки для трьох лицевих зон і підходить для всіх типів шкіри. Виробник обіцяє, що при регулярному використанні щітки масажера, Ваша шкіра набуває більш здорового вигляду, за рахунок ретельного очищення, вирішуються проблеми з темними цятками та загальним тоном і виглядом шкіри.
Багаточисельні відгуки як раз на 100% підтверджують це! Покупці пишуть про те, що при регулярному використанні масажера для очищення обличчя, шкіра дійсно набуває більш доглянутого і здорового вигляду, стає пружною і підтягнутою. Також значно зменшується розмір пір, чорні цятки майже не помітні. Прибираються не глибокі мімічні зморшки і набряки.
- Заряджається пристрій від USB-кабелю, який йде в комплекті.
- Матеріал силікон;
- Кількіа рівнів інтенсивності;
- Оснащена технологією T-Sonic;
- Здійснює 8 000 трансдермальних (проходять вглиб шкіри) ультразвукових імпульсів, завдяки чому здійснює мікро-масаж, профілактику появи мімічних зморшок і видаляє 99,5% забруднень;
- Гіпоалергенна, в 35 разів гігієнічніше приладів для вмивання з штучною щетиною;
- Водонепроникна.
- Елемент живлення: вбудований акумулятор;
- Розмір 72х76 мм;
Інструкція до застосування: нанесіть очисник для шкіри , далі намочіть пристрій і увімкніть його. Протягом декількох хвилин круговими рухами починайте проводити по шкірі. Після процедури вмийте обличчя теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize