Всі категорії
Додати товар

Силіконова щітка спонж масажер для вмивання probeauty

75 грн -14% 65 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Силіконова щіточка спонж з м'якими щетинками для вмивання і догляду за обличчям. Її зручно тримати у руці, на звороті ручки є кільце, яке надівається на палець.і присоска - щіточку можна прикріпити до дзеркала або туалетного столика. За рахунок силікону, щітка гігієнічна, її можна легко тримати в чистоті та стерильності.
Розмір 7*8 см; Форма краплеподібна.
Нанесіть Ваш улюблений скраб або гель або пінку для вмивання і обертаючими рухами рухайте по шкірі. Щіточка чудово очищує верхній шар шкіри від надлишків жиру та відмерлих клітин, освітлює пори, покращує мікроциркуляцію. Після процедури на шкірі залишається дуже приємне відчуття розслаблення та очищення після напруженого дня) По завершенні процедури вмивання, змийте засіб зі шкіри теплою водою, а щіточку промийте і залиште для висихання.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари