Всі категорії
Додати товар

Щітка для сухого масажу з ручкою

900 грн
Опис

Щітка для сухого масажу з натуральної деревини і кактусових волокон від Mr.Смуги навігації - ідеальний помічник у формуванні досконалого тіла. Натуральні ворсинки ретельно масажують тіло, сприяють виведенню шлаків, токсинів і зайвої рідини з міжклітинного простору, вирівнюють і підвищують тонус шкіри. Довга ручка з натуральної деревини дозволяє опрацювати всі ділянки тіла. Сухий масаж - це один з найдійовіших видів самомасажу, який доцільно робити вранці перед душем сухою щіткою по сухому тілу. Він стимулює крово - і лімфообіг, відлущує відмерлі клітини, має виражену антицелюлітну дію, суттєво зменшує розтяжки і покращує загальне самопочуття. Переваги сухого масажу: - лімфодренаж - прискорення руху лімфи і запобігання її застою - одна з головних переваг сухого масажу. Слід зазначити, що бажаного ефекту можна досягти лише за умови регулярного проведення самомасажу. Користуючись щіткою 1-2 рази в тиждень, вже через кілька застосувань можна буде відмітити суттєве зменшення набряків, розгладження і пом'якшення шкіри - відлущування. Регулярна і ефективна ексфоліація шкіри дозволяє їй нормально дихати, активізує захисну функцію, прискорює міжклітинний обмін. Сухий масаж до того ж оздоровлює шкіру, усуває прояви гіперкератозу (гусячої шкіри), запобігає вростанню волосся після епіляції, підвищує тургор і еластичність шкіри - тонізація. Регулярний сухий масаж має потужну тонізуючу дію. Завдяки якому шкіра стає гладкою, з ідеально рівним тоном і рельєфом. У той же час, тонізуючий ефект є певним протипоказанням для використання щітки ввечері людьми з чутливою нервовою системою. Якщо після використання щітки ввечері, ви не можете довго заснути, перенесіть масаж на ранок Правила сухого масажу: рух знизу вгору. При проведении массажа обязательно двигайтесь по направлению лимфотока: снизу вверх. От растирания ступней, лодыжек, икр, коленей, круговыми движениями по бедрам, проработки рук от пальцев к плечам. Несколько нежнее нужно нажимать на тело. Живот массируется только по часовой стрелке.

Постепенное увеличение интенсивности. Не пытайтесь сразу достичь заметных результатов, начинайте с легких поглаживаний и постепенно увеличивайте силу нажима. Если после процедуры ощущается дискомфорт, в следующий раз нужно уменьшить время массажа и силу нажима.

Тривалість - сухий масаж займає не більше 7-10 хвилин. Відновлення водного балансу. Після масажу прийміть контрастний душ, випийте склянку теплої води з лимоном і нанесіть на тіло живильний крем. Розмір в упаковці - 39,5 х 10 х 5см, щітка: довжина - 39 см, робоча частина - 16 х 10 див. Спосіб застосування Використовуйте щітку для масажу сухого Mr.Смуги навігації тільки за призначенням: для сухого масажу по сухому тілу. Уникайте контакту з водою для запобігання розтріскування. При попаданні води протріть щітку насухо і покладіть щетиною вниз до повного висихання. Внимание! Щетку нельзя применять на поврежденных участках, порезах, сыпях, при варикозе.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
iloveyouuu
iloveyouuu
39% виконаних замовлень
Була

Схожі товари