Всі категорії
Додати товар

Щітка для сухого масссжа

120 грн
Опис

Щітка для сухого масажу Ціна 60 грн 🍊Основне її призначення-сухий масаж всього тіла. Масаж покращує циркуляцію крові, приводить в тонус шкіру і надає прямий вплив на целюліт і «апельсинову кірку». Поліпшується кровообіг і лімфодренаж, а натуральна щетина робить пілінг, видаляючи ороговілий шар шкіри. ⠀ ⭕ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ? 1️⃣Почніть масаж з ніг, поступово піднімаючись вище. Круговими рухами помасажуйте стегна і сідниці, в області живота і грудей. Растирайте спину также прямыми движениями – от поясницы и выше. Намного дольше и интенсивнее растирайте участки тела с явными признаками целлюлита.
2️⃣В завершении процедуры, помассируйте руки и плечи – от запястий легкими скользящими движениями.
3️⃣После массажа Вы почувствуете несильное покалывание, кожа приобретет розовый оттенок. Не переусердствуйте, не допускайте сильных покраснений!
4️⃣Длительность процедуры зависит от Ваших ощущений.
Рекомендуем проводить массаж 20 минут несколько раз в неделю.
5️⃣Після масажу прийняти душ, щоб змити ороговілі клітини. При цьому можна скористатися улюбленим скрабом, наприклад Кавовим антицелюлітним. 6️⃣Нанести улюблений крем, масло, наприклад Антицелюлітне олія, масло ши або кокосове.0 Очищена від відмерлих клітин шкіра краще вбере активні речовини. ⠀ ⭕ЯК ДОГЛЯДАТИ ЗА ЩІТКОЮ? 1️⃣Можна протерти її вологою ганчіркою. 2️⃣При сильному забрудненні акуратно промити щетину (не корпус!!!) в мильному розчині, опустивши щітку щетиною вниз на 15-20 секунд і так само щетиною вниз промивши в чистій воді. Не допускайте попадання вологи на корпус. 3️⃣Сушимо при кімнатній температурі на рушник, знову ж щетиною вниз! ⭕Мити щітку під водою і мочити корпус не можна!!!

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
aleee...
aleeenka_abramova
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була