Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Зоряне небо - гілочка, віночок , кольє, обруч,обідок у чорно-сталевому кольорі

610 грн
Опис

Нова авторська робота - "Зоряне небо" виконана у чорно сталевих відтінках, гнучка плетена основа з петельками на кінцях дозволяє прилаштувати прикрасу на вашій зачісці так, як того вимагає особливість вкладання волосся. Можна оформити високий пишний пучок, чи зав'язати у вигляді віночка/обідка. Перевага плетених обручиків в тому - що вони регулюються за допомогою стрічок, не тиснуть голову , і є можливість додатково закріпити шпильками чи невидимками для надійної фіксації.

Підійде як шатенкам і брюнеткам - тоді гілочка не буде дуже виділятись на волоссі. Для блондинок чи в кого попелясте фарбоване волосся - буде надзвичайний яскравий акцент в загальному образі.

Довжина гілочки 31 см, висота в центральній частині 4 см.

Якщо дизайн сподобався, але колір вам не підходить - пишіть, пропонуйте свій варіант . При виготовленні в іншому кольорі, термін виконання 3-5 днів .

Можливий накладний платіж для товарів від 200 грн. Пересилання при такій оплаті тільки НП з обов'язковим авансом в 100 грн , решту оплачуєте при отриманні відправлення , плюс комісія і вартість доставки.
Аванс 100 грн. не повертається , він покриває витрати на пересилання до вас і назад у випадку, коли посилка не забирається з відділення протягом 5-ти днів безкоштовного зберігання.

Більше моїх робіт дивіться у магазині на сайті .

Передплата на карту Приватбанку.

Пересилання по Україні - Новою Поштою та Укрпоштою. Укрпоштою - БЕЗКОШТОВНО протягом 6-ти робочих днів. НП за рахунок отримувача (1-3 дні). Можливий накладний платіж з авансом 100 грн, решту при отриманні посилки у відділенні НП. Відправка при такому способі оплати тільки НП ( враховуйте комісію пошти та вартість доставки).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize