Всі категорії
Додати товар

Ельфійський лотос салатовий срібний діадема вінок обруч гілка ельф косплей театр...

430 грн
Опис

Перед оформленням замовлення запитайте наявність - напишіть мені тут в особистому листуванні (кнопка "Задати питання" поруч з ціною товару для комп'ютерної версії, або внизу сторінки з оголошенням для мобільної версії сайту).

Авторська Ельфійська прикраса в простому світло-зеленому кольорі виконано в дизайні «Лотос» з кристалів світло-зеленого кольору з додаванням сріблястих кришталевих намистин. Ажурні центральні листя, велика крапля і розсип кришталевих намистин створюють казковий виріб.

❤️Довжина гілочки близько 27-30 см, плюс парчева стрічка, яка допоможе самостійно зафіксувати на будь-якому об'ємі голови. На кінцях вироба є спеціальні петлі, до яких прив'язуються стрічки, при бажанні вони легко розв'язуються.

Колір центральної краплі на гілочці / діадемі можна підібрати на свій смак, на останніх фото є приклади крапель в 28 кольорах і двох формах. Залежно від центрального елемента ельфійської гілки підбираються кольори і відтінки кристалів і кришталевих намистин.

На сайті представлені окремі прикраси і в наборах - дивіться в моєму магазині
https://shafa.ua/member/polena
У магазині є кафи (накладні вуха) , які ідеально пасують з діадемою.

При покупці набору підключається моя програма знижок, для тих, хто робить одноразову покупку на суму від 850 грн. Миттєва знижка 3% від суми замовлення та кулон у подарунок 🎁.

До речі, ця знижка залишиться і на наступні покупки, незалежно від їх суми і кількості).

Сфера застосування прикрас дуже широка - тематична вечірка, карнавал, фотосесія, танцювальні постановки, новорічне свято, ранок, косплей, театр, сцена, постановка, для рольових гравців при створенні світу фантазій і т.д.

❤️Оплата и доставка:
Оплата на карту в день замовлення.
Доставка Новою Поштою 1-3 дні згідно тарифів.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Для жінок Для дівчаток

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?