Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Органайзер для таблеток (таблетниця) 4 відділення

100 грн
Опис

МАТЕРІАЛ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ - Кожен футляр для таблеток виготовлений із високоякісного харчового поліпропілену, не містить бісфенолу А, дуже міцний і має кращу стабільність, яка більше підходить для зберігання таблеток.
ПОДВІЙНЕ БЛОКУВАННЯ - Кожне відділення з внутрішніми кришками та зовнішнім замком ефективно запобігає випаданню та змішуванню таблеток. Зовнішній замок можна щільно закрити, не хвилюючись що футляр відкриється у вашій сумочці.
4 ВІДДІЛЕННЯ ТА РОЗПОДІЛ ТАБЛЕТКИ - Органайзер для таблеток має 5 відділень, 2 малих відділення для маленьких таблеток і 2 середніх відділення для середніх таблеток і капсул. Відділ для розподілення таблеток завдяки лезу та тримачу дасть змогу безпечно розділити таблетку навпіл, не хвилюючись за те що вона може розкришитись або впасти, та при необхідності там можна зберігати таблетки і капсули великого розміру.
ПОРТАТИВНИЙ РОЗМІР ДЛЯ ПОДОРОЖІВ - Розмір цієї портативної коробки для таблеток становить 10,5x6,0x2,5 см, її можна легко помістити в гаманець, валізу, рюкзак, сумочку або кишеню пальта, не займаючи багато місця, дуже зручно для подорожі !
Колір уточнюйте.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
olesiau1907
olesiau1907
Супер-продавець
Івано-Франківськ
100% виконаних замовлень
Була