Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Таблетниця металева 7 секцій вологостійка

554 грн
Опис

Таблетниця на тиждень 7 днів металева, чорна / Контейнер для таблеток /
Органайзер для зберігання ліків / Кейс для вітамінів
Розміри: 21X2.5CM
Упаковка: 1 шт.
Характеристики: портативний
Застосовні варіанти: брелоки, зовнішні, подарунки для людей похилого віку
тощо.

Переваги:

* 1. Водонепроникний і герметичний: наш органайзер для ліків може використовуватися як Щоденник для ліків 7, кожен відсік з гумовими кільцями ущільненими гарантує Водонепроникність цього власника для таблеток. Більше не змішуйте пігулки разом! Ви зможете зробити ліки та управління здоров'ям простим.

* 2. Міцний та неспецифічний запах: порівняйте з іншими пластиковими коробками для таблеток, наш алюмінієвий чохол для ліків більш міцний, добре запечатаний та гладкий на дотик. Він не буде розкиданий по підлозі або роздавлений, коли ви випадково перевернули коробку для пігулок. Більш того, цей тримач для таблеток без специфічного запаху. Не хвилюйтеся, що пахне дивним, як пластиковий чохол.

* 3. Елегантне лазерне різьблення: Дата від MON до SUN на відсіках відзначена елегантною лазерною різкою, а не шовковою трафаретною печаткою, що означає, що вони не будуть видалені навіть після тривалого використання.

* 4. Портативний та регульований: Цей контейнер для таблеток розроблений з кільцем для ключів, зручний для підвішування на стіні, сумці, багажі чи рюкзаку. Ця водонепроникна коробка для пігулок чудово підходить для подорожей, піших прогулянок, риболовлі, велоспорту, гри в гольф та інших видів активного відпочинку. Регульований 7 незалежних відсіків, його можна використовувати як органайзер від 1 до 7 днів.

* 5. Розміри органайзеру: Розміри Довжина 6,89 (175 мм), діаметр 0,98 дюймів (25 мм). Вага 2,47 унції.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vlad_...
AliShop
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був