Всі категорії
Додати товар

Набір косметичних органайзерів.

250 грн

розпродаж до 11 Травень

175 грн
Опис

Набір косметичних органайзерів складається з диспенсера для ватяних дисків, диспенсера для ватних паличок і органайзера для пензликів.
Диспенсер для ватних дисків циліндричної форми, має вертикальне отвір для легкого доступу і щільно прилягаючу кришку, яка надійно захищає вміст від забруднень. Висота виробу 17 см, діаметр 6 см.
Диспенсер для ватних паличок має отвір для легкого доступу і щільно прилягаючу кришку, яка надійно захищає вміст від забруднень. Висота виробу 10,5 см, розміри: 6,6 8,8 см.
Органайзер для пензлів круглої форми, розділений на 6 широких і 6 вузьких секцій. Діаметр 10 см, висота 6 см.
Органайзери виготовлені з пластику, що безпечний для здоров я людини і володіє високою зносостійкістю і не вимагає особливого догляду. Прозорі стінки дозволяють стежити за рівнем наповнення. Косметичні органайзери дозволяє зберігати ватні вироби компактно і доступно до швидкого використання, дотримуючись акуратність і гігієнічність їх зберігання. Універсальний дизайн доповнить інтер єр будь-якої ванної кімнати іі туалетного столика. Косметичні органайзери створені для забезпечення комфорту під час проведення гігієнічних процедур.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
olena1234
olena1234
Супер-продавець
Харків
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?