Всі категорії
Додати товар

Організатор на спинку сидіння для авто

376 грн -34% 250 грн
Опис

ОПИС

Потрібна річ у машину Подорож із дітьми – серйозний захід, до якого слід ретельно підготуватися. Перевозити дітей у машині, особливо на великі відстані, має бути не тільки безпечним, але й зручним.
Поїздка з дитиною в автомобілі передбачає наявність безлічі додаткових речей – їжі, гаджетів та іграшок, тому Вам не обійтися без такого аксесуару, як органайзер. Дитячі автомобільні органайзери повинні відповідати таким вимогам: – забезпечувати компактне зберігання речей; забезпечувати необхідну місткість; мати міцний матеріал; гармонійно поєднуватися із сидінням авто. Дитячий органайзер для автомобіля – все завжди буде під рукою
Ця практична річ вішається на спинку переднього сидіння автомобіля. Дитячий органайзер не тільки захищає оббивку переднього сидіння від ненавмисних забруднень, але й дає можливість зручно розмістити все необхідне для дитини в дорозі. У верхньому прозорому відділенні органайзера можна розмістити, наприклад, пляшку з водою, термос з чаєм, іграшку, книги або планшет для перегляду мультфільмів. При цьому буде доступний роз’єм для навушників та зарядного пристрою. Велика кишеня знизу надійно закривається на замок-блискавку.
Аксесуар пошитий із практичного та міцного поліестеру, який прослужить Вам довгі роки. З його поверхні легко змити бруд, виріб можна прати у пральній машині. Організатор універсальний для більшості моделей автомобілів. Він кріпиться на сидіння будь-яких розмірів за допомогою ременів, які регулюються.
Розміри органайзера – 39х60 см

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
aplot33
aplot33
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?