Всі категорії
Додати товар

Перука коричнева середньої довжини термостійка з чубчиком преміум якість

1725 грн
Опис

Колір: коричневий;
Вага: 170 г;
Тип волосся: термостійке волокно;
Довжина волосся: 45 см;
Проділ: з імітацією шкіри голови;
Чубчик: є;
Країна-виробник: Китай.

✂️ МАТЕРІАЛ. Перука виготовлена з термостійкого волокна, яке витримує температуру до 150°C. Країна виробник волокна - Японія. Волосся можна укладати та вирівнювати плойкою/феном. Штучні перуки не вибагливі у догляді, довго зберігають колір і форму, а зачіску не потрібно укладати навіть після миття: вона повернеться до початкової після повного висихання.

🔷Імітація шкіри голови - це силіконова вставка, яка вшивається в конструкцію основи перуки в тім'яній зоні. Силікон чудово імітує шкіру голови. Волосся, вшити в нього, розпадається на проділі цілком природно.

🛁Догляд. Для щоб підтримувати перуку у гарному вигляді та продовжи срок її служби, необхідно за ним доглядати:

🔸регулярно мити за допомогою спеціального шампуню для перук не рідше 1-2 разів на тиждень за регулярного носіння;

🔸перед миттям перуку бажано розчесати;

🔸сушити природним шляхом і не розчісувати до повного висихання, після висихання перуку можна укласти так, як ви забажаєте;

🔸використовувати у догляді гребінця з дрібними зубцями;

🔸 розчісувати перуку потрібно починаючи з кінчиків, поступово рухаючись до коріння. Рекомендується використання спеціального спрею для штучного волосся або альтернативний спрей для укладання, щоб перука не електризувалась і підтримувала форму. При розчісуванні не можна натягувати волосся. Спочатку використовується гребінець з дрібними зубцями (розчісуємо в напрямку до коріння), а потім, для надання форми, - масажна, з дерев'яними зубцями (розчісуємо в напрямку від коріння до кінчиків).

🔸перуку не можна піддавати температурному впливу: залишати на відкритих для сонця місцях, батареях та радіаторах; сушити феном (гарячим та холодним)🙅🏼‍♀️;

🔸зберігати в упаковці або на спеціальній підставці, не тримати в здавленому положенні (між речей, коробок).

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари