Всі категорії
Додати товар

Шапочка фіксувальна для волосся під перуку чорна тонка (уп.=2 шт.)

111 грн
Опис

Шапочка під перуку або шапочка для перука — як назвете — так і буде правильно!

Деякі люди мають «дурну звичку» заощаджувати на несуттєвих (у «витратно-грошовому» сенсі) дрібничках... Ще гірше — заощаджувати на життєво важливих речах, на тому, що реально необхідно вам особисто, на тому, що забезпечує вам комфорт життя або зберігає здоров'я.

Згадайте сенс і походження всім добре відомого вираження "економити на сірниках». Буквально це означає: запалити новим сірником одну конфорку на газовій плиті, а потім частково використаним раніше сірником, що не догорив, «перенести вогонь» на другу конфорку і, отже, запалити обидві. В підсумку — один сірник буде завдяки цій «хитрості» заощаджено... Звідси й знаменитий, описаний вже вище, вираз - "економити на сірниках».

Якщо у Вас є газова плита — то Вам не обійтися без газу до неї...
Якщо ви маєте холодильник — то вам не обійтися без електроенергії...
Якщо ви маєте взуття, то вам не обійтися без засобів догляду за ним...
Якщо ви маєте перука — то вам потрібна шапочка для перука!
Так, у райському світі вважається, що якщо Ви носите перуку, то обов'язково необхідно надягати під нього шапочку для перука.

Отже, розповімо Вам трохи про переваги цього аксесуара — шапочки під перуку...

Шапочка для волосся під перуку являє собою еластичну сітку, за допомогою якої можна зібрати своє волосся під пером. Шапочка для перука дуже м'яка, ніжна, тонка, легка, зручна. Вона виготовлена зі спеціальних еластичних матеріалів, як-от стрейч-нейлон, спандекс і їхніх сучасних аналогів.
Шапочка під перука призначена для акуратного фіксованого утримання волосся під перуком. За допомогою шапочки для перука волосся залишається нерухомим.
Виготовлена зі спеціального гіпоалергенного нейлону, шапочка зручно сидить на голові, не викликає жодних алергічних реакцій, шкірних подразнень і свербіння.
Шапочка робить носіння перука зручнішим — перука «не їздить», а окремі пасма живого волосся не вислизають з-під перука. Завдяки створенню повітряної подушки шапочка зменшує потовиділення й обмежує проникнення поту в перуку, продовжуючи термін експлуатації перука, скорочуючи частоту прання й забезпечує найкращі гігієнічні умови для голови.
Шапочка легка у використанні, пранні.

Матеріал: нейлон, спандекс.
Розмір: універсальний
Колір: Чорний.
Ця шапочка тонка, у комплекті-пакуванні — 2 шапочки. Ціна вказана за пакування.
Примітка: є такі ж шапочки ТЕЛЕСНОГО КОЛІРУ — питайте в листуванні - в ЛС

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
billi063
БИЛЛИ НА ШАФЕ
Київ
Був

Схожі товари