Всі категорії
Додати товар

Вишукана золотисто - срібляста прикраса/аксесуар/пов'язка грецька для волосся/ободок...

110 грн
Опис

ВИШУКАНА ЗОЛОТИСТО - СРІБЛЯСТА ПРИКРАСА/АКСЕСУАР/ПОВ'ЯЗКА ГРЕЦЬКА ДЛЯ ВОЛОССЯ/ОБОДОК НА ГОЛОВУ/М‘'ЯКИЙ ОБРУЧ НА ГУМЦІ, СТИЛІЗОВАНИЙ ПІД КІСКУ .
Витончена , красива та оригінальна грецька пов'язка здатна зробити образ незабутнім. Є ідеальним доповненням зачісок для дівчат, які віддають перевагу ніжному жіночому стилю. Для надійнішої фіксації атрибут необхідно закріпити невидимками. Аксесуар стане ідеальним доповненням найрізноманітніших укладаннях, як на розпущених локонах, так і на зібраних.
Матеріал виробу максимально дбайливо і делікатно ковзає по волоссю, не заплутуючи його і не ушкоджуючи структуру. Виріб не здавлює голову, забезпечуючи максимальний комфорт і зручність, навіть при тривалому носінні. При розтягуванні пристрій швидко повертається до вихідних параметрів. Пов'язку можна очищати за допомогою мильного розчину, вона миттєво висихає і не втрачає первинного зовнішнього вигляду.
Аксесуар стилізований під щільно сплетену кіску . Прикраса для волос здатна прикрасити зачіску, подбавши про бездоганний зовнішній вигляд модниці.

СТАН : новий.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize