Всі категорії
Додати товар

Кругла щітка для укладання волосся avon

159 грн
Опис

Кругла щітка для укладання волосся (маленька) із серії Advance Techniques від популярного бренду Avon – зручний інструмент для укладання. Він призначений для сушіння пасм феном або надання їм потрібної форми шляхом термообробки. Виріб добре розподіляє струмінь теплого повітря, забезпечуючи швидке висихання. Воно дуже ефективно справляється з укладанням, надає їй гарну еластичність та гарну стійкість.
Щітка має антистатичний ефект, що значно полегшує для багатьох жінок процес розчісування. Її корпус має циліндричну форму, він виконаний із якісного алюмінію. Щетинки виготовлені з нейлону, тому добре тримаються, не ламаються, не висипаються. Поверхня ручки трохи шорстка, завдяки чому вона не вислизає під час роботи. Виріб оснащений отвором для підвішування, добре вписується в інтер'єр робочого місця перукаря.

Спосіб застосування: використовується при гарячому укладанні та сушінні волосся.
.......................................
Повернення та обміну немає!
.......................................
SALE!
При покупці 2-х речей - знижка 10%
При покупці 3-х і більше речей - знижка 15%
*** Якщо Ви робите замовлення через кнопку "Купити" знижку зробити не зможу, оскільки в цьому випадку сайт знімає з мене відсоток за продаж із повної вартості речі, вказаної у замовленні. Для отримання знижки робите замовлення за допомогою кнопки "Задати питання"!
.........................................
Доставка:
Відправка після 100% передоплати на картку. Доставка: Нова Пошта, Укрпошта (оплата при отриманні) . На вихідних відправок немає.
ПОВЕРНЕННЯ ТА ОБМІНУ НЕМАЄ!
У кожному оголошенні є детальний опис та заміри речі. Як сяде на Вас річ, я передбачити не можу, тому робіть замовлення обдумано, звіряйте свої параметри із зазначеними вимірами. Я із задоволенням відповім на всі запитання, що цікавлять, і надам додаткові виміри та фото ДО оплати та відправки товару.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
anisa
anisa
Супер-продавець
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари