Всі категорії
Додати товар

Щітка для волосся tangle teezer the wet detangler

540 грн
Опис

💞Tangle Teezer впевнено завойовує все більше і більше прихильниць у всьому світі. Оригінальний дизайн гребінців у поєднанні з функціональністю і чудовим результатом в процесі застосування сприяють збільшенню популярності аксесуара для волосся. Якщо ви перебуваєте в процесі вибору свого нового улюбленого гребінця, познайомтеся з моделлю Wet Detangler Hairbrush ніжно-рожевого кольору.

Робоча поверхня гребінця налічує 325 зубчиків, різна довжина яких і розташування рядів сприяють легкому розчісуванню мокрого і сухого волосся, безболісного розплутування вузликів. Гребінець Tangle Teezer серії Wet Detangler делікатно розчеше мокрі пасма, а сухим надасть більше блиску і гладкості. Крім приємного і легкого розчісування ви можете застосувати аксесуар для нанесення бальзамів і масок: завдяки довгим зубчикам доглядовий засіб рівномірно розподіляється. Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush — ідеально для краси і здоров'я волосся.

Спосіб застосування: застосовується для масажу шкіри голови, розчісування, нанесення і розподілу доглядових засобів. Не застосовувати препарат з феном.

Розмір: 21 х 6 см

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
evol.beauty
Evol Beauty
Супер-продавець
Київ
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари