Всі категорії
Додати товар

Гребінець випрямляч fast hair straightener hqt-909b

237 грн
Опис

Електричний гребінець-випрямляч поєднує в собі відразу два корисних прилади: випрямляч і масажну щітку. Крім цього, він не просто випрямляє волосся, а й іонізує його, завдяки чому волосся набуває красивого природного блиску.

Унікальний Гребінець випрямляч fast hair straightener HQT-909B має неймовірні властивості моментального випрямлення волосся вже після першого прочісування пасма. За допомогою ромбів з керамічним покриттям волосся розчісується з легкістю і випрямляється, не обпалюючи шкіру голови, не псує структуру волосся і не залишає посічених кінчиків. Крім цього, вона не просто випрямляє волосся, а й іонізує його, завдяки чому волосся набуває красивого природного блиску.

ШВИДКЕ І БЕЗПЕЧНЕ випрямлення ВОЛОССЯ
Швидке укладання волосся з іонізацією додасть блиск, силу і гладкість вашому волоссю. Так само, випрямляч знімає статичну електрику з волосся. Гребінець випрямляч fast hair straightener HQT-909B - перший електричний випрямляч у вигляді гребінця. Він об'єднує в собі масажну щітку для волосся і випрямляч і запобігає сухості, ламкості та посіченості волосся.

Керамічний нагрівальний елемент з нанесенням турмаліну - мінерал, який є природним джерелом негативно заряджених іонів. Під час використання такого інструменту пригладжується кутикула кожного волоска, тож набуває здорового блиску.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Температура нагріву: 180 градусів
Швидкість нагріву: 30 секунд
Довжина дроту: 180 см
Турмалінове керамічне покриття;
Захисне покриття навколо всього гребінця.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари