Всі категорії
Додати товар

Щітка для волосся yuaia haircare curved paddle brush pink

550 грн
Опис

Щітка для волосся
Yuaia Haircare Curved Paddle Brush має форму відповідно до вашої голови, що робить її дуже зручною у використанні. До звичайної нейлонової щетини ми додали шерсть кабана, завдяки чому щітка ефективно розчісує густе та сплутане волосся. Щітка підходить для всіх типів волосся і настільки ніжна, що нею можна розчісувати вологе волосся після душу.

Окрім нейлонової щетини, щітка має ворсинки кабана, які надають чудового блиску. Щетина кабана допомагає поширювати природні жири шкіри голови волосся до кінчиків. Це робить волосся блискучим, а шкіра голови та кінчики залишаються здоровими.

Щітка підходить для всіх типів волосся.

Чому варто вибрати щітку з шерстю кабана?

Є багато причин для вибору щітки з щетини кабана. Використання волосся в щітках з роками стало популярним завдяки його багатьом хорошим властивостям.

Щітка з шерсті кабана розчісує волосся м’якше, ніж звичайна щітка. М'яке волосся кабана розподіляє природні жири волосся від шкіри голови до кінчиків. Ці олії захищають волосся, зволожуючи його, і допомагають волоссю зберегти природний блиск, запобігаючи його електризації. Навіть після нетривалого використання волосся виглядає більш здоровим і блискучим. Якщо ви регулярно використовуєте щітку, шерсть дикого кабана також допомагає стимулювати кровообіг у шкірі голови, що прискорює ріст волосся, зміцнюючи його. При використанні щітки з шерсті кабана волосся не електризується і щітка не порушує природну структуру волосся.

Вигнута щітка Paddle Brush — особливо хороший вибір для вас із довгим волоссям, яке легко сплутується. Щітку можна використовувати для розчісування вологого або сухого волосся. Коли ви розчісуєте ним вологе волосся, воно ефективно усуває сплутування. ПАМ’ЯТАЙТЕ, що спочатку слід почистити кінчики, а потім наближатися до коренів. Ми пишаємося тим, як легко та ефективно ви можете врятувати мокре та сплутане волосся за допомогою щітки. Тисячі жінок, які користуються пензлем, погоджуються. Щетина кабана забезпечила велику зміну для багатьох, хто пробував багато різних щіток для волосся, які були жорсткими для їхнього волосся. Щетина кабана допомагає м’яко розділити волосся, одночасно масажуючи шкіру голови, що робить цю щітку зовсім іншою, ніж звичайна щітка для волосся.
Psst. Щітка проста у використанні і, наприклад, діти можуть використовувати пензлик разом із пом'якшувальною сироваткою.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари