Всі категорії
Додати товар

Кругла щітка для волосся sndyi, щітка для волосся з нанотермальною керамікою й іонною...

700 грн
Опис

- Нанокерамічна щітка для волосся з іонною технологією】 — наноіонна технологія в щетині та корпусі з керамічним покриттям допомагають зменшити кучеряве волосся й надати блиску. Кутикули запечатуються, створюючи гладку, м'яку текстуру від коренів до кінчиків. Наша кругла щітка для волосся, що випромінює негативні іони, ковзає по вашому волоссю за лічені секунди. Керамічний бочонок нагрівається рівномірно, що прискорює процес сушіння волосся. Скоротіть час впливу тепла та захистіть волосся!
- 【Натуральна щетина кабана для гладкого волосся】 — Щетина кабана на круглій щітці, наповнена негативними іонами, допомагає розподіляти шкірне сало, що виробляється шкірою голови людини, змащуючи кожне пасмо волосся, що зменшує кучеряве волосся й робить його гладким.
- 【Середній круглий стовбур 43 мм】 -- Перед замовленням перевірте зображення «розміру». 43 мм — діаметр дула, загальний розмір з урахуванням довжини щетини становитиме 74 мм. Найкраще підходить для випрямлення, завивання, сушіння феном нормального або густого, прямого або кучерявого, середнього та довгого волосся.
- 【Зручна протиковзна конструкція ручки】 — Щітка для сушіння феном Sndyi обладнана ергономічною й гуманізованою ручкою. Його протиковзна гумова конструкція забезпечує легке та комфортне використання! Бонус: 4 професійні ковзні шпильки для волосся, які також дуже корисні для сушіння феном і укладання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари