Всі категорії
Додати товар

Набір мініспонжів для макіяжу real techniques mini miracle 4 шт. оригінал

370 грн
Опис

Товар є, ціна актуальна, торга немає.

Спонжі Real Techniques (Реал Технікс) Mini Miracle для обличчя — це багатофункціональні мініспонжі для обличчя 3 в 1, які роблять шкіру гладкою та природною. Мінірозмір ідеально підходить для подорожей.

Найкраще спонжі Real Techniques (Реал Технікс) Mini Miracle використовувати з рідкими або кремовими основами. Можна використовувати у вологому стані для вологого сяйва або в сухому вигляді для повного покриття.

Спонжі Real Techniques (Реал Технікс) Mini Miracle розроблені з використанням революційної технології піноутворення, яка не містить латексу, яка бореться зі щоденним ростом шкідливих речовин, що виникають через старий макіяж, відмерлих клітин шкіри та багато чого іншого.
Спонжі Real Techniques (Реал Технікс) Mini Miracle не тестуються на тваринах, не містять веганів і латексу.

Спосіб застосування: використовуйте закруглені боки, щоб розтушувати великі зони обличчя, прецизійний наконечник, щоб приховати плями/несорення, і плоский край, щоб згладити контур навколо очей і носа, і ви отримаєте гладкий, покращений і чудовий колір обличчя! Для досягнення найкращих результатів очищайте спонж м'яким милом і водою, обполіскуйте його теплою водою й обережно вичавлюйте надлишки води після кожного використання. Потім зберігайте його в сухому, добре провітрюваному приміщенні, переконаєвшись, що повітря може отримати доступ до всіх поверхонь губки. Замінюйте губку що 1-3 місяці.

Матеріал: мікрофібра
Виробник: Real Techniques
Країна реєстрації бренда: США.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари