Всі категорії
Додати товар

Спонж для макіяжу силіконовий probeauty

65 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Силіконовий спонж для макіяжу полегшить нанесення тонального засобу, консилера або коректора. Завдяки зручній формі, легко можна пропрацювати особливо важкодоступні ділянки: крила носа, зону навколо очей або лінію росту волосся. Скошені краї поступово розподіляють засіб, нанесений локально. Плоскі частини силіконового спонжу можуть покривати тональним кремом великі ділянки обличчя або тіла. Поверхня спонжу не вбирає тональний крем або коректор, що значно економить їхню витрату при створенні макіяжу.
Спосіб застосування: при використанні спонжу не наносити одразу багато тонального засобу. Легко притискайте його до обличчя, не рухайте спонж уперед і назад. Не знімайте та не пошкодіть плівку, яка знаходиться на спонжі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари