Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Насадка для полірування волосся

150 грн
Опис

Підходить для машинок mozer walh
Ширина 45мм довжина 28мм. Насадка для полірування волосся шляхом зрізання тільки посічених кінчиків залишає сяяти здорове волосся. Призначений для професійного використання. Найновіший і найефективніший спосіб боротьби з посіченим волоссям. Чудовий ефект приблизно за 30-40 хвилин роботи. Полірування волосся - це ідеальний спосіб позбутися відсіченого волосся, не торкаючись його довжини. За допомогою полірування насадкою Ви вирішите проблему посіченого волосся за 1 процедуру!

Насадка для професійної машинки із шириною ножового блоку 45-46 мм.

Використання:

Одягніть насадку на машинку для стрижки волосся до упору. Рекомендується використовувати із професійними машинками для стрижки волосся.

Увімкніть машинку.

Візьміть тонке пасмо волосся, підніміть і розмістіть між нижньою та верхньою частиною насадки у напрямку від коренів до кінчиків. Рекомендується брати саме тонке пасмо, тому що під час полірування на товстому, Ви зріжете посічені кінчики тільки з верхньої частини волосся, а нижня залишиться необробленою. Однією рукою тримайте пасмо, а іншою машинку для стрижки, притискаючи до неї нижню частину насадки.

Почніть рух машинкою, зрізуючи посічені кінчики, які відокремлюватимуться від пасма і автоматично потраплятимуть під зріз ножем. Необхідно вести машинкою виключно по росту волосся від коріння до кінчиків. Якщо навпаки, то Ви зріжете зайве волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
09022002j
09022002j
Бориспіль
100% виконаних замовлень
Була